Program de făcut tonuri de apel ringtone gratis

Program de făcut tonuri de apel ringtone gratis. Fiecare telefon pune la dispoziția utilizatorului un set de tonuri de apel prestabilite, dintre care puteți alege și să setați tonuri de apel pentru persoanele de contact.

Program de făcut tonuri de apel ringtone gratis

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor preferă să utilizeze tonuri de apel personalizate.

Tonuri de apel personalizate pot fi obținute prin descărcarea acestora de pe internet gata făcute sau alternativ, utilizând un program special, cum ar fi AVGO Free Ringtone Maker.

Acest program este complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, o dată ce îl folosiți, vă permite să convertiți orice fișier audio sau video în tonuri de apel pentru toate tipurile de smartphone-uri, inclusiv iPhone, sau dispozitive Android dar și dispozitivele cu Windows Phone.

Printre formatele de fișiere acceptate pentru crearea tonurilor de apel sunt: MP3, WAV, FLV, MP4, MOV, DivX și 3GP.

Programul vă permite să creați propriile tonuri de apel fie acționând pe un fișier, fie acționând pe mai multe fișiere simultan.

Pentru a crea propriul ton de apel personalizat, deschideți programul AVGO Free Ringtone Maker, selectați unul sau mai multe fișiere pentru a acționa utilizând comanda Open file, selectați fișierul dorit din listă, specificați partea audio care urmează a fi tăiată și aplicați decodarea, selectați dosarul de destinație și formatul de ieșire și faceți clic pe butonul CREATE RINGONE NOW!.

Înainte de a crea un ton de apel, puteți previzualiza rezultatul care va fi finalizat.

Rețineți că AVGO Free Ringtone Maker integrează de asemenea un panou de setări special prin care puteți personaliza tonurile de apel prin setarea calității sunetului, specificând frecvența și multe altele.

Pentru a descărca acest program de făcut tonuri de apel ringtone gratis, conectați-vă la site-ul softpedia și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Dacă căutați un program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică, avem un articol despre acest subiect aici. Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică.