Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică

Ați făcut o mare petrecere cu prietenii, cu siguranța și o mulțime de fotografii și video, iar acum doriți să le puneți toate la un loc pe un singur video. Pentru a face acest lucru există programe pentru computer, mai jos veți găsi o listă de programe (în mare parte gratuite) pentru Windows și MacOS, precum și direct accesibile online, care vă permit să creați videoclipuri fantastice cu poze și muzică pe fundal într-un mod simplu și eficient.

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică

Dacă sunteți interesați de acest subiect, trebuie doar să vă faceți câteva minute de timp liber și să alegeți din listă un program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică.

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică gratuit

Fie că aveți un PC Windows sau un Mac, nu vă faceți griji: există multe programe pentru a face videoclipuri cu poze și muzică pe care puteți conta, dintre care majoritatea sunt gratuite sau, în orice caz, pot fi utilizate fără costuri pentru o perioadă limitată de timp.

Windows Movie Maker (Windows)

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică Windows Movie Maker

Dacă aveți un PC cu Windows instalat și căutați un program pentru a face videoclipuri cu fotografii și muzică, vă sugerăm să acordați atenție la Windows Movie Maker. Aceasta este o aplicație gratuită de la Microsoft dedicată editării video. Acesta vă permite să editați, să tăiați și să aplicați efecte speciale tuturor formatelor principale de fișiere video. Deși scopul său principal este de a crea videoclipuri, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea videoclipuri frumoase cu fotografii și muzică pe fundal.

Folosirea programului Windows Live Movie Maker pentru a face videoclipuri cu poze și muzică este destul de simplu. Trageți pozele care vor fi folosite în videoclip în fereastra principală a aplicației și adăugați toate efectele de tranziție și melodiile dorite. Rezultatul final poate fi salvat pe computerul vostru sau trimis online direct pe Facebook și pe YouTube.

Windows Live Movie Maker este doar pentru Windows, este gratuit și face parte din pachetul Windows Essentials, dar pentru a-l putea folosi, nu este necesar să instalați toate celelalte programe propuse. Pentru a descărca Windows Movie Maker pe computer, faceți clic aici.

PhotoFilmStrip (Windows)

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică PhotoFilmStrip

PhotoFilmStrip este un mic program capabil să efectueze perfect scopul în cauză și capabil să dea rezultate cu adevărat spectaculoase: slideshow-uri cu muzică pe fundal și alte efecte care pot fi salvate pe PC ca Video CD, Super Video CD, DVD, chiar și video de înaltă definiție.

PhotoFilmStrip este un program gratuit pentru sistemele de operare Windows. Pentru a descărca programul PhotoFilmStrip pe calculator , faceți clic aici.

DVD Slideshow GUI (Windows)

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică DVD Slideshow GUI

Printre programele pentru a face videoclipuri cu poze și muzică pentru sistemele de operare Windows vă sugerez să luați în considerare, GUI slideshow DVD. Este ușor de înțeles din numele în sine, este o aplicație gratuită pentru PC care vă permite să creați DVD-uri pornind de la poze și fișiere video.

Programul este foarte ușor de utilizat și suportă toate formatele de fișiere media. Acesta vă permite să creați prezentări spectaculoase și multe efecte chiar și, muzică pe fundal.

DVD Slideshow GUI este pentru Windows și este un program gratuit. Pentru a descărca DVD Slideshow GUI pe computer, faceți clic aici.

iMovie (macOS)

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică iMovie

Într-un articol dedicat celor mai bune programe pentru a face videoclipuri cu poze și muzică, iMovie trebuie menționat. De fapt, este cel care poate fi considerat cel mai bun și mai complet pentru realizarea de montaje video, cu poze .

Programul este ideal pentru a face prezentări, dar include și câteva caracteristici interesante și avansate care permit utilizatorilor un pic mai experimentați de a obține rezultate finale de o calitate excelentă. Aplicația combină o interfață utilizator extrem de intuitivă cu un set bogat de caracteristici avansate și efecte speciale.

Puteți găsi iMovie direct pe calculatorul vostru accesând Aplicații sau îl puteți descărca făcând clic aici.

PhotoStage Slideshow Producer (Windows și macOS)

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică PhotoStage Slideshow Producer

PhotoStage Slideshow Producer este un program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică foarte puternic, care pune simplitatea utilizării în primul rând. Acesta suportă toate formatele de imagine importante și fișierele audio (pentru muzica de fundal), permițând utilizatorilor începători să creeze prezentări bogate în efecte speciale, și text.

Prezentările obținute cu acest software pot fi arse direct pe DVD sau exportate pe PC .

PhotoStage Slideshow Producer este disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS. Programul este la plată, dar poate fi descărcat și într-o versiune gratuită de încercare cu durată limitată. Faceți clic aici pentru a descărca PhotoStage Slideshow Producer pe calculator.

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică online

Așa cum am spus la începutul acestui articol, există și servicii online cu care puteți face videoclipuri cu poze și muzică direct și confortabil din browser, fără a fi nevoie să instalați nimic pe computer. Iată câteva dintre cele mai interesante.

Sharalike

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică Sharalike

Sharalike este un serviciu Web excelent care vă permite a face videoclipuri cu poze și muzică complet gratuit online.

Photopeach

Program pentru a face videoclipuri cu poze și muzică Photopeach

Photopeach este un alt serviciu online bun pentru a face videoclipuri cu poze și muzică. Este foarte intuitiv, dar necesită pluginul Adobe Flash Player pentru a funcționa. Dacă doriți să încercați, conectați-vă la pagina principală și faceți clic pe butonul Sign up for Free!.

Pentru cei care doresc să facă un mic film 3D pe calculator avem un articol dedicat acestui subiect.Cum se face un film 3D pe calculator.