Melodie ca ton de apel pentru iPhone sau Android

Melodie ca ton de apel pentru iPhone sau Android. Setarea unui ton de apel pe telefonul Android sau iPhone este foarte ușor. Dar ce faceți dacă vreți să puneți o melodie în format MP3 ca ton de apel sau, să editați melodia pentru a folosi doar primele 30 de secunde ca ton de apel? Vom vorbi despre cum să editați o melodie MP3 cu Ringtone Maker, apoi să o folosiți ca ton de apel.

Melodie ca ton de apel pentru iPhone sau Android

Aplicații gratuite de editat audio sunt multe disponibile pentru Android și iPhone. Noi vom folosi Ringtone Maker, dar voi puteți utiliza orice aplicație doriți. Trebuie doar să deschideți magazinul Google Play și să căutați „ringtone maker„, apoi alegeți o aplicație și atingeți Install.

Când deschideți aplicația, Ringtone Maker va afișa o listă cu melodiile stocate pe dispozitiv. După ce ați selectat o melodie, atingeți săgeata verde de lângă aceasta și alegeți Edit, apoi melodia se va deschide în Editor.

Melodie ca ton de apel pe iPhone sau Android Ringtone Maker

Melodie ca ton de apel pe iPhone sau Android Ringtone Maker editare MP3

Atingeți și glisați glisoarele de început și de sfârșit, astfel încât secțiunea piesei pe care doriți să o utilizați să fie evidențiată. Verificați dacă aveți porțiunea dorită apăsând pe butonul Play de mai jos.

Melodie ca ton de apel pe iPhone sau Android taiere din melodie

Odată ce sunteți mulțumiți de selectarea făcută atingeți pictograma Save. Dacă doriți să folosiți porțiunea tăiată din melodie ca ton de apel apăsați Ringtone, dați-i un nume, apoi apăsați Save. Ringtone Maker vă va oferi tonul de apel implicit sau accesați Settings, Sound, Ringtones și selectați-l de acolo.

Dacă doriți să faceți tonuri de apel pe PC, avem un articol aici. Program de făcut tonuri de apel ringtone.