Verifică starea de sănătate la baterie pe laptop

Verifică starea de sănătate la baterie pe laptop. Nu se mai încarcă bateria la laptop sau se încarcă prea repede? Cu un simplu program, nu de reparare ci de verificare, puteți afla starea de sănătate la baterie în Windows 10 sau sisteme operative mai vechi.

Verifică starea de sănătate la baterie pe laptop

Dacă utilizați un laptop cu Windows, s-ar putea să fiți deja conștient de faptul că bateriile de pe laptop se uzează odată cu trecerea timpului. Odată ce sănătatea la baterie scade sub 30%, este bine să o înlocuiți deoarece nu veți obține performanța dorită de la baterie. Deci, cum puteți verifica starea de sănătate la baterie pe laptop?

Program care verifică starea de sănătate la baterie pe laptop

BATexpert este un program gratuit cu care puteți verifica starea de sănătate la baterie pe laptop.

Programul are o interfață curată și simplă și odată ce îl instalați pe laptopul vostru, acesta arată toate informațiile posibile despre bateria din laptop și vă permite să aflați starea de sănătate la baterie. Programul vă poate oferi următoarele detalii.

  • Date despre producătorul bateriei
  • Starea de încărcare a bateriei
  • Utilizarea curentă și rata de încărcare
  • Tipul bateriei care vă spune dacă este un litiu-ion sau altceva
  • Temperatura actuală a bateriei
  • Timpul rămas înainte de avertizarea de nivel scăzut

Dacă vedeți că sănătatea bateriei este mai mică de 30%, atunci este timpul să achiziționați o baterie nouă. Există, de asemenea, o opțiune Find new Battery care vă duce la un site web, dar trebuie să fiți atenți că alegeți bateria potrivită, verificați numărul de serie. Pe scurt, BATexpert este un program simplu și gratuit pentru a verifica starea de sănătate la baterie.

Pentru download acest program care verifică bateria la laptop, accesați site-ul kcsoftwares și faceți click pe butonul Download.

Pe pagina care se deschide alegeți BATExpert Version : 1.13.0.19 și faceți click pe Download.

Dacă aveți probleme cu bateria la laptop (nu se încarcă etc), avem un articol în care explicăm pas cu pas ce trebuie să faceți. Ce faci dacă bateria nu se încarcă la Laptop. Iar dacă bateria se încălzește avem un articol separat aici. De ce bateria la laptop se încălzește la încărcare.