Verifică parola la conturi cu extensia Password Checkup

Verifică parola la conturi cu Password Checkup. Bănuiți că cineva vă accesează contul de Facebook, Twitter sau Google? Nu știți care ar fi cea mai simplă metodă să aflați dacă un hacker sau un prieten vă spionează? Ei bine, Google vă vine în ajutor cu o extensie gratuită pentru browserul Chrome.

Verifică parola la conturi cu extensia Password Checkup

Una dintre problemele inerente cu internetul este încălcarea datelor și acest lucru poate avea un efect substanțial dacă contul vostru de e-mail este compromis. Pentru o protecție mai bună, există mai multe moduri, cum ar fi autentificarea cu doi factori.

Verifică parola la conturi cu Password Checkup

Google a lansat acum o nouă extensie pentru Google Chrome, care poate verifica dacă contul vostru Google este în pericol, iar extensia se numește Password Checkup. Această extensie vă ajută să securizați conturile care au fost afectate de încălcarea datelor.

După ce instalați extensia și vă conectați la contul vostru Google, dacă introduceți un nume de utilizator și o parolă care nu mai este sigură din cauza unei încălcări a datelor cunoscute de Google, veți primi o alertă. Dacă primiți o astfel de alertă, este cel mai bine să schimbați imediat parola pentru a vă asigura securitatea contului.

Verifică parola la conturi cu extensia Password Checkup in browser google chrome

Extensia Password Checkup a fost creată și gândită pentru Privacy. Aceasta nu trimite sau raportează nicio informație de identificare despre conturi, parole sau dispozitivele voastre. Această extensie este destul de utilă deoarece majoritatea dintre noi se bazează pe contul Google pentru o mulțime de scopuri de conectare și, de asemenea, majoritatea datelor noastre sunt prezente în contul Google.

Extensia este disponibilă în magazinul Chrome și o puteți descărca gratuit pentru browserul Google Chrome (nu funcționează cu Mozilla Firefox).

Dacă căutați un manager de parole pentru PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Manager de parole pentru Windows 10/8/7 nu Android.

Iar dacă nu știți cum să ștergeți parolele salvate în Mozilla Firefox, avem un articol în care explicăm cum se face acest lucru aici. Cum să ștergeți parolele salvate pe Mozilla Firefox.