Manager de parole pentru Windows 10/8/7 nu Android

Manager de parole pentru Windows 10/8/7 nu Android. Având în vedere numărul tot mai mare de servicii și instrumente pe care le găsiți în fiecare zi, majoritatea utilizatorilor preferă să utilizeze un manager de parole care să stocheze toate parolele și să le acceseze într-un mod simplu, dar în același timp sigur.

Manager de parole pentru Windows 10/8/7 nu Android

Dacă nu ați reușit încă să găsiți un manager de parole care să fie pe placul vostru, și compatibil cu Windows 10, 8, sau 7, atunci puteți încerca managerul de parole PassBox.

PassBox este un program gratuit, care poate fi folosit pe sistemele de operare dezvoltate în Redmond: Windows 10, 8, sau 7, odată ce folosiți acest program, vă permite să stocați informațiile de acces la conturile voastre.

Programul stochează informațiile introduse de utilizator prin criptarea acestora utilizând algoritmul MD5 și DES. Iar pentru a utiliza programul, este necesar să setați și să introduceți o parolă principală.

De asemenea este posibil să introduceți propria adresă de e-mail, acest lucru este util pentru resetarea parolei principale dacă este uitată.

PassBox are o interfață de utilizator foarte simplă și ușor de înțeles, se poate vedea acest lucru în imagina de la începutul acestui articol.

Butonul Add New vă permite să adăugați conturi noi, View Passwords vă permite să vizualizați detalii despre conturile introduse, butonul Generator vă permite să generați parole aleatoare, Options vă permite să schimbați parola principală și adresa de e-mail, Lock PassBox vă permite să blocați contul, butonul About oferă informații despre program, iar butonul Exit vă permite închiderea acestuia.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că PassBox este un program destul de mic, și folosește puține resurse de sistem. Pentru a descărca acest manager de parole, pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul thewindowsclub și faceți clic pe butonul Download.

Dacă căutați programe pentru înregistrat muzică, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe pentru înregistrat muzică pe calculator.