Programe pentru înregistrat muzică pe calculator

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator. Dacă sunteți în căutarea unui program de înregistrat muzică, sunteți în locul potrivit. Mai jos vom enumera câteva programe care, cu siguranță vor fi pe placul vostru.

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator

Programele pe care le vom prezenta sunt disponibile pentru macOS, Windows dar și pentru Linux. Aici depinde de sistemul vostru operativ pe care îl utilizați. Deci nu vă rămâne decât să alegeți ce program credeți că este pe placul vostru. Cu un simplu clic veți ajunge pe pagina de Download și veți putea începe descărcarea.

Audacity (Windows/macOS/Linux)

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator Audacity

Audacity este un program foarte simplu, dar și cel mai bun program de editare audio, cu el puteți crea, edita și mixa muzică, cu o gamă largă de instrumente și funcții profesionale. Vă permite să înregistrați muzică, apoi să o editați, printr-o interfață foarte simplă.

În ceea ce privește compatibilitatea, acesta poate fi utilizat pe toate sistemele de operare: Windows, MacOS și Linux. Dacă sunteți interesați de acest program, conectați-vă la site-ul sourceforge și apăsați butonul Download,.

LMMS (Windows/macOS/Linux)

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator LMMS

LMMS este un program de muzică gratuit, care include editoare avansate pentru piesele muzicale, o gamă largă de efecte presetate, sunete și baze de ritmuri, instrumente de înregistrare și multe altele.

Interfața de utilizator nu este simplă, dar veți găsi multe tutoriale pe net despre cum să îl folosiți (asta dacă nu știți deja). Este disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS dar și pentru Linux. Pentru a descărca programul pe computer, conectați-vă la site-ul Imms și faceți clic pe butonul Download Now.

Virtual DJ (Windows/macOS)

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator Virtual DJ

Într-un articol dedicat celor mai bune programe de înregistrat muzică, este practic imposibil să nu menționăm numele Virtual DJ: este, de fapt, cel mai popular program de DJ din lume. Vă permite să mixați, să editați și să înregistrați două sau mai multe piese muzicale în același timp.

Pentru a descărca programul pe computer, conectați-vă la site-ul oficial și faceți clic pe butonul PC Version sau MAC Version, asta depinde de voi pe ce doriți să folosiți programul.

GoldWave (Windows)

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator GoldWare

GoldWave este un program de editare audio, care vă permite să înregistrați melodii, și să modificați melodiile în fișiere MP3. Acesta suporta toate formatele de fișiere audio (M4A, WAV, WMA, MP3, OGG, AIFF, AU, VOX și FLAC). Este practic ideal pentru cei care au nevoie de un instrument complet, și de calitate profesională.

Programul este doar pentru Windows și este la plată, dar este disponibil într-o versiune gratuită de încercare, care vă permite să îl testați timp de 30 de zile. Pentru a descărca programul, conectați-vă la site-ul programului și apăsați pe butonul Download GoldWave situat în partea de sus a pagini.

GarageBand (macOS)

Programe pentru înregistrat muzică pe calculator GarageBand

Este practic imposibil să vorbim despre programe pentru înregistrat muzică, fără să menționam GarageBand. Acesta este un program dezvoltat de Apple pentru MacOS, și îl puteți descărca din Mac App Store.

Dacă căutați programe pentru mixat muzica, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe pentru mixat muzica pentru DJ.