Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube?

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube? Ați găsit pe YouTube videoclipuri interesante pe care doriți să le descărcați pe calculator, dar nu aveți chef să instalați programe pentru a face acest lucru? În acest articol despre, unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube, vă voi prezenta o listă cu cele mai bune site-uri pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube. Există diverse servicii online care vă permit să descărcați videoclipuri de pe YouTube în diverse formate, chiar și numai în format audio. Bineînțeles, pentru a utiliza aceste site-uri, trebuie să aveți o conexiune la internet.

Informații despre descărcarea videoclipurilor de pe Youtube

Informații despre descărcarea videoclipurilor de pe Youtube

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube? Înainte să vă prezint cele mai interesante site-uri care vă permit să descărcați videoclipuri de pe YouTube, există câțiva pași preliminari pe care trebuie să îi faceți.

Pentru început, trebuie să aveți grijă să obțineți link-ul videoclipului care vă interesează, care trebuie apoi copiat în clipboard-ul calculatorului și lipit în serviciul web pe care decideți să îl utilizați pentru a continua descărcarea.

Link-ul, în cazul în care nu știți ce este, nu este altceva decât adresa web a videoclipului, adică setul de litere și numere pe care îl găsiți în bara de adrese a browserului la pagina web a conținutului care vă interesează (de exemplu, https://www.youtube.com/watch?v=tOAX63Shlxo).

Pentru a copia link-ul videoclipului pe care doriți să îl descărcați, accesați pagina principală YouTube, căutați videoclipul care vă interesează folosind câmpul de text din partea de sus, selectați rezultatul relevant dintre cele afișate, faceți click dreapta pe bara de adrese din partea de sus și alegeți Copiere din meniul contextual care apare. Alternativ, dați click stânga pe link și utilizați combinația de taste Ctrl+C (pe Windows) sau cmd+c (pe Mac).

Pentru a lipi link-ul, dați click cu butonul drept al mouse-ului în câmpul de text în care vi se cere să introduceți adresa în serviciul online ales și selectați Lipire (Paste) din meniul care se deschide. Alternativ, dați din nou click cu butonul stâng al mouse-ului pe câmpul de text și utilizați combinația de taste Ctrl+V (pe Windows) sau cmd+v (pe Mac).

O altă metodă de a copia link-ul unui videoclip, este să dați click pe butonul Trimite de sub playerul de pe pagina videoclipului de pe YouTube și, în caseta care se deschide, dați click pe butonul Copiază, de lângă link.

Dacă nu aveți calculatorul la îndemână, puteți de asemenea să copiați link-ul unui videoclip folosind un telefon sau tabletă, deoarece site-urile de descărcat videoclipuri funcționează și de pe mobil. În acest caz, dacă acționați din browser, este suficient să apăsați pe bara de adrese, apăsați-o din nou și alegeți opțiunea Copiere din meniul care apare, dacă folosiți aplicația YouTube pentru Android sau iOS puteți apăsa butonul Trimite de sub videoclip și butonul Copiază din meniul care apare.

După ce ați finalizat pașii de mai sus, puteți lipi link-ul copiat prin simpla apăsare în câmpul de text în care vi se cere să introduceți link-ul și alegeți Lipire/Paste din meniul care apare.

Cu toate acestea, dacă sunteți dispuși să cheltuiți ceva bani, puteți descărca videoclipurile care vă interesează folosind serviciul oficial YouTube Premium, disponibil prin intermediul aplicației YouTube și al versiunii sale web. Este un abonament (cu o lună de probă gratuită) care vă permite să descărcați videoclipuri de pe această platformă populară offline și să le păstrați timp de 30 de zile. De asemenea, vă permite să dezactivați reclamele din filme, videoclipuri, să accesați conținut exclusiv YouTube Originals și să vă bucurați de YouTube Music.

Site-uri unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube? Mai jos veți găsi cele mai bune site-uri pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube. Toate sunt la fel de bune. Nu vă rămâne decât să le încercați, și veți vedea că nu veți regreta!

noTube

noTube

Primul dintre site-urile pentru descărcarea videoclipurilor de pe YouTube fără a instala programe pe calculator este noTube. Este complet gratuit și permite salvarea videoclipurilor YouTube în format MP4, precum și sub formă de fișiere FLV și 3GP. Dacă se dorește, este posibilă și extragerea doar a pieselor audio, salvându-le ca fișiere MP3 sau M4A.

Pentru a utiliza acest site, accesați pagina principală și inserați link-ul videoclipului care vă interesează în câmpul de text din centru, apoi selectați formatul în care doriți să descărcați videoclipul din meniul derulant din dreapta și dați click pe butonul OK.

Așteptați apoi câteva momente pentru ca videoclipul să fie procesat și dați click pe butonul Download pentru a continua descărcarea pe calculator. Dacă nu ați schimbat setările implicite ale browserului pe care îl utilizați, videoclipul va fi salvat în folderul Descărcări.

VIDO

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube? Un alt site de descărcat videoclipuri de pe YouTube este VIDO. Datorită acestui site, este posibil să descărcați videoclipuri de pe YouTube, precum și de pe alte platforme sociale și de streaming video, totul incredibil de ușor, rapid și gratuit. Puteți selecta diferite formate și rezoluții și puteți, de asemenea, să extrageți doar audio.

Pentru a utiliza site-ul VIDO, accesați pagina principală a serviciului, copiați link-ul de la videoclipul YouTube pe care doriți să îl descărcați în clipboard-ul calculatorului, lipiți-l în câmpul de text din centru și dați click pe butonul Go din dreapta.

Așteptați ca serviciul să proceseze videoclipul, apoi selectați formatul și rezoluția care vă interesează din secțiunile Video și More video din partea de jos a ecranului și continuați cu descărcarea făcând click pe butonul Download. Dacă nu ați schimbat setările implicite ale browserului vostru, videoclipul va fi salvat în folderul Descărcări.

În cazul în care, procedând așa cum am indicat mai sus, nu începe descărcarea videoclipului, dar apare o nouă pagină cu playerul care conține videoclipul, pentru a descărca oricum conținutul care vă interesează, dați click dreapta pe el și selectați opțiunea de descărcare a videoclipului atașată la meniul contextual al browserului care s-a deschis.

Loader.to

Loader.to

Într-un articol despre cele mai bune site-uri de descărcat videoclipuri de pe YouTube, merită menționat și Loader.to. Acesta este, de fapt, un alt serviciu care vă permite să descărcați videoclipuri disponibile pe YouTube, salvându-le pe calculator în diferite formate și rezoluții, atât audio, cât și video. Este complet gratuit și nu este necesară nicio înregistrare.

Pentru a utiliza acest site, accesați pagina de pornire https://loader.to/en10/ și inserați link-ul videoclipului de pe YouTube care vă interesează în câmpul de text din centru, apoi selectați formatul de ieșire preferat din meniul derulant Format.

După ce ați făcut acest lucru, dați click pe butonul Download și așteptați finalizarea procesării. Apoi, dați click pe butonul Download din caseta care apare în partea de jos pentru a descărca fișierul pe calculator. Dacă nu ați schimbat setările implicite ale browserului vostru, videoclipul va fi salvat în folderul Descărcări.

2conv.com

Un alt site pentru a descărca filme întregi sau videoclipuri disponibile pe YouTube este 2conv.com. Videoclipurile pot fi salvate fie în format MP4, fie în format AVI, iar în ambele cazuri poate fi selectată rezoluția HD. Dacă este necesar, videoclipurile pot fi arhivate și ca fișiere audio MP3. Este gratuit, nu necesită înregistrare și este destul de intuitiv.

Pentru al utiliza, accesați pagina de pornire https://2conv.com/și inserați link-ul videoclipului pe care doriți să îl descărcați în câmpul de text din centru, apoi selectați formatul de ieșire preferat din meniul derulant din dreapta și dați click pe butonul Convert.

Apoi așteptați ca videoclipul să fie procesat și apoi treceți la descărcare făcând click pe butonul Download de pe pagina nou afișată. Dacă nu ați schimbat setările implicite ale browserului pe care îl utilizați, videoclipul va fi salvat în folderul Descărcări.

Alte site-uri unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube

Alte site-uri unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube

Unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube? Niciunul dintre site-urile de descărcat videoclipuri gratis de pe YouTube pe care le-am menționat mai sus nu va convins pe deplin și căutați alternative? Ei bine, puteți încerca alte site-uri din lista de mai jos

  • YoutubePlaylist.cc – acesta este un serviciu care vă permite să descărcați videoclipuri de pe YouTube în format MP4 (până la rezoluție Full HD) sau ca fișiere audio, în format MP3. Este gratuit, dar permite doar până la 4 descărcări pe zi și acceptă, de asemenea, descărcarea de videoclipuri în 1080p, cu tot cu sunet. Înregistrarea nu este obligatorie, dar fără crearea unui cont nu este posibilă descărcarea videoclipurilor mai lungi de 30 de minute.
  • SaveFrom – este un alt serviciu destul de rapid și eficient care vă permite să descărcați orice film de pe YouTube și să îl salvați ca fișier MP4, WebM sau 3GP. Într-un articol dedicat unde pot descărca videoclipuri de pe Youtube, nu trebuie să lipsească!
  • 9xbuddy – acesta este un alt serviciu web care vă permite să descărcați videoclipuri de pe YouTube în diferite formate și rezoluții, chiar dacă este vorba doar de fișiere audio. Este gratuit, foarte ușor de utilizat și nu necesită înregistrare.