Un meniu Start modern și complet pentru Windows 8

Un meniu Start modern și complet pentru Windows 8. Windows 8 a fost lansat în 2012, dar mulți utilizatori nu au reușit încă să se familiarizeze cu ideea că versiunea sistemului de operare Redmond nu are meniul Start.

Un meniu Start modern și complet pentru Windows 8

Deci, dacă încă mai utilizați Windows 8 pe calculator sau laptop (chiar dacă acum Windows 10 este regele), și căutați un instrument să adauge meniul Start în Windows 8, dar să fie diferit de alte instrumente similare, puteți încerca un program cum ar fi 8StartButton.

Program simplu pentru un meniu Start modern și complet în Windows 8

Aceasta este un program pe care îl puteți încerca gratuit, și vă permite să adăugați meniul Start în Windows 8 cu un meniu de pornire complet în ceea ce privește personalizarea, și prin care puteți controla complet sistemul.

Programul 8StartButton vă permite să accesați toate programele instalate pe Windows 8 și opțiunile sistemului de operare, vă permite să adăugați programele preferate direct în meniul Start și vă permite să alegeți dacă deschideți meniul de pornire profitând de funcția implicită.

Apoi, există posibilitatea de a alege dacă porniți Windows direct pe desktop și, să dezactivați Hot Corners din sistemul de operare Windows 8. După instalare, programul adaugă o pictogramă albă care prezintă logo-ul Windows în bara de activități.

Făcând click pe pictogramă va fi afișat un meniu circular, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, din care va fi posibil să accesați meniul Start și ecranul de pornire și din care va fi posibil să căutați, să opriți calculatorul, să-l reporniți și să vă deconectați.

Comenzile pot fi personalizate pentru a efectua diferite operații folosind panoul special de setări, acesta este accesibil făcând click dreapta cu mouse-ul pe pictograma albă adăugată în bara de activități.

Din panoul de setări se pot face și alte personalizări, cum ar fi, de exemplu, schimbarea pictogramelor utilizate, culorile, dimensiunile și multe altele.

Download 8StartButton

Pentru download 8StartButton, care vă ajută să aveți un meniu Start modern pentru Windows 8, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now (îl găsiți în partea stângă sus), iar în fereastra care apare pe ecran dați click pe External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul 8sb-free-setup.exe pe calculator, apoi instalați, și configurați programul după preferință.

Download 8StartButton

Un alt program similar pentru Windows 8 este Start Menu Reviver, mai multe informații despre program găsiți într-un articol separat. Personalizează meniul start din Windows 8.

Dacă rulați Windows 10 pe calculator sau laptop și întâmpinați probleme cu meniul Start (de exemplu, se blochează) vă sfătuiesc să aruncați o privire la cum rezolvi problemele cu meniul Start din Windows 10.