Personalizează meniul start din Windows 8

Personalizează meniul start din Windows 8. Utilizatori de Windows 8 au observat cu siguranță că meniul Start din sistemul de operare a fost eliminat.

Personalizează meniul start din Windows 8

Microsoft a făcut această alegere pentru a lăsa mai mult spațiu pentru Start Screen, dar acest lucru nu a fost apreciat în mod deosebit de către utilizatori.

Pentru a rezolva problema, au fost create mai multe programe, cu ajutorul cărora să aveți un meniu Start alternativ.

Printre numeroasele programe disponibile, Start Menu Reviver este cu siguranță demn de remarcat.

Aceasta este o soluție excelentă care oferă toate funcțiile din meniul Start, de asemenea permite chiar și accesul la programe și site-uri preferate direct de pe desktop.

Programul este complet gratuit și va oferă un meniu Start, de unde puteți deschide programe și multe altele.

Meniul oferit de Start Menu Reviver include, de asemenea, o secțiune specială care permite accesul rapid la utilizatori PC-ului, opțiuni, procese, comenzi de închidere a sistemului de operare și multe altele.

Start Menu Reviver, spre deosebire de majoritatea celorlalte programe, este foarte personalizabil prin oferirea posibilității de a adăuga aproape orice în meniul Start.

Pentru a efectua această operație, trebuie doar să faceți clic cu butonul drept al mouse-ului pe orice aplicație, să alegeți elementul Add Tile din meniul contextual afișat și să indicați numele, comanda rapidă, culoarea și pictograma (rețineți că Start Menu Reviver include deja numeroase pictograme diferite pentru aplicațiile cele mai comune, cum ar fi Firefox, Chrome, etc.).

Pentru a descărca acest program care personalizează meniul start din Windows 8, conectați-vă la site-ul oficial al programului reviversoft și faceți clic pe butonul Download din jumătatea pagini web, și așteptați finalizarea procesului de descărcare.

Dacă doriți să personalizați ecranul de blocare din Windows 8, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Personalizează ecranul de blocare din Windows 8.