Personalizează ecranul de blocare din Windows 8

Personalizează ecranul de blocare din Windows 8. Windows 8, sistemul operativ de la Microsoft, include un ecran de blocare Lock Screen, care are caracteristici destul de similare cu cele găsite pe smartphone-uri și tablete.

Personalizează ecranul de blocare din Windows 8

În Windows 8, ecranul de blocare poate fi personalizat de utilizator prin intermediul panoului de control al sistemului, dar oferă un număr limitat de opțiuni.

Tocmai din acest motiv, folosirea unui program special, cum ar fi Lock Screen Customizer poate fi foarte util în acest caz.

Lock Screen Customizer este un program complet gratuit pentru Windows 8 (funcționează pe 32 de biți, și pe 64 de biți), care vă permite să modificați și să extindeți funcțiile ecranului de blocare.

Printr-o interfață de utilizare simplă (așa cum se vede în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol) Lock Screen Customizer vă permite să acționați pe ecranul de blocare, dar în același timp afișează o previzualizare pentru a vizualiza direct și în timp real modificările efectuate.

Mai exact Lock Screen Customizer vă permite să schimbați imaginea ecranului blocat, imaginea de fundal, limba la dată și oră, să modificați culoarea la ecranul de conectare și multe altele.

Lock Screen Customizer este, de asemenea, un program portabil, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl instalați în calculator dacă doriți să îl folosiți, după ce îl descărcați pe calculator îl rulați și personalizați ecranul de blocare în modul în care doriți.

Pentru a descărca acest program care personalizează ecranul de blocare din Windows 8, conectați-vă la site-ul oficial și faceți clic pe link-ul Download: Lock Screen Customizer for Windows 8.1 and Windows 8 situat deasupra butonului Donate.

Dacă doriți să optimizați Windows 8 pe PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Optimizare Windows 8 pe PC sau laptop.

Iar dacă doriți să transformați meniul din Windows 8 sau 10 în XP, citiți acest articol. Transformă meniul din Windows 8 și 10 în XP.