Transformă meniul din Windows 8 și 10 în XP

Transformă meniul din Windows 8 și 10 în XP. Windows 8, a primit multe critici pentru interfața sa, ca să spunem așa, revoluționară în comparație cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.

Transformă meniul din Windows 8 și 10 în XP

Pentru încântarea tuturor celor care folosesc noul sistem de operare și încă nu s-au putut obișnui cu noul stil al sistemului de operare, preferând în continuare clasicul celorlalte versiuni de Windows, le vine în ajutor Spencer, un program special și interesant care transformă meniul din Windows 8 și 10 în XP.

Spencer este de fapt un program complet gratuit și portabil (pentru a fi folosit nu necesită instalare!) Acest lucru vă permite să aveți un meniu Start foarte similar cu cel de la Windows XP direct pe Windows 8 sau 10.

Pentru a utiliza programul, deschideți pur și simplu fișierul .zip descărcat, faceți clic dreapta pe program și îl blocați pe bara de instrumente pentru a putea profita de funcțiile programului Spencer în orice moment și pur și simplu făcând clic pe pictograma sa.

Apăsând pe pictograma Spencer se deschide un meniu care arată fișierele, folderele și programele, așa cum se poate vedea în screenshot la începutul acestui articol. Software-ul oferă, de asemenea, acces rapid la funcțiile de logout și de închidere la computer.

De asemenea, meniul poate fi organizat în funcție de preferințele și nevoile voastre prin deschiderea folderului C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs în Windows Explorer și ștergerea de linkuri nedorite sau crearea de foldere noi și categorii personalizate.

În ceea ce privește modificarea aspectului, în momentul de față nu există nicio opțiune pentru personalizarea meniului. Iar pentru a descarca programul faceți clic aici.

Dacă sunteți în căutarea unor programe de partiționare pentru hard disk avem un articol despre asta aici. Programe gratuite de partiționare HDD pentru Windows și Mac .