Optimizare Windows 8 pe PC sau laptop

Optimizare Windows 8 pe PC sau laptop. De când Windows 8 a fost lansat pe piață a trecut ceva ani, iar instrumentele și programele de la terțe părți disponibile pentru sistemul de operare Microsoft sunt acum multiple.

Optimizare Windows 8 pe PC sau laptop

Dacă sunteți în căutarea unui program prin care să optimizați utilizarea sistemului vostru operativ Windows 8, ați putea lua în considerare ideea de a folosi programul 8Smoker Pro.

Acesta este un software complet gratuit, conceput pentru a optimiza performanța sistemului operativ Windows 8, în mai multe puncte de vedere.

Înainte de a efectua modificări în sistem, 8Smoker Pro cere să creați un punct de restaurare, astfel încât să puteți continua să utilizați Windows 8 în cazul în care ceva nu merge bine.

După ce ați instalat și rulat programul 8Smoker Pro, veți vedea interfața sa simplă și ușor de utilizat, în care sunt afișate informații despre resursele de sistem dar și categorii care pot fi accesate pentru a efectua optimizarea sistemului de operare. Se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Numărul de optimizări puse la dispoziția utilizatorului este cu siguranță surprinzător, iar instrumentele disponibile pentru întreținere și securitatea sistemului de operare sunt foarte multe.

Cu 8Smoker Pro puteți acționa și pe setările pentru controlul contului de utilizator și puteți activa o funcție care vă permite să blocați dispozitivele de stocare amovibile astfel încât să împiedicați utilizarea altor persoane fără permisiunea voastră.

Dacă credeți că vă este de folos acest program de optimizare Windows 8 pe PC sau laptop, îl puteți descărca de pe site-ul oficial. Pe site va trebui să faceți clic pe butonul Download, situat în partea dreaptă jos. Tot pe site veți vedea și alte programe de optimizare pentru alte sisteme operative.

Dacă doriți să blocați procesele pe Windows, avem un articol despre acest subiect aici. Blochează procesele care rulează în Windows.