Blochează procesele care rulează în Windows

Blochează procesele care rulează în Windows. Uneori se întâmplă ca un proces în Windows nu vrea să se închidă sau chiar dacă este închis va reporni automat. În aceste cazuri, nici managerul de activități din Windows nu ajută la mult.

Blochează procesele care rulează în Windows

Pentru a face față situației de acest tip, este posibil să treceți la utilizarea unui program special, cum ar fi Task Blocker.

Task Blocker este un program complet gratuit, și ușor de utilizat pe orice sistem de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, o dată ce este folosit, împiedică procesele selectate să ruleze pe sistem.

După instalarea software-ului, asigurați-vă că este pornit cu privilegii de administrator făcând clic dreapta pe fișierul executabil și selectând executarea ca administrator.

Apoi, trebuie să configurați funcția Task Blocker făcând clic pe pictograma verde cu simbolul + din fereastra software și adăugând fișierul pe care doriți să îl blocați. În funcție de nevoile diferite, puteți alege unul dintre procesele care rulează, puteți introduce manual numele unui anumit proces sau îl puteți selecta de pe hard disk.

În acest fel, procesele trebuie terminate utilizând task manager din Windows. Task Blocker, acționează prin împiedicarea procesului de pornire din nou, chiar și după terminarea acestuia.

Rețineți că, acționând asupra opțiunilor Task Blocker, este posibil să activați o funcție care reduce timpul necesar blocării executării proceselor selectate (dar este important de subliniat faptul că această opțiune crește gradul de utilizare a procesorului).

Pentru a descărca acest program care blochează procesele care rulează în Windows conectați-vă la siteul sourceforge, și faceți clic pe butonul Download, situat în partea stângă sus.

Dacă doriți să folosiți Whatsapp pe calculator și nu pe dispozitive mobile, avem un articol care ar trebui să vă fie de folos. Cum se poate folosi Whatsapp pe calculator sau laptop. Iar dacă calculatorul vostru se restartează automat, avem un articol despre acest subiect aici. Se restartează calculatorul automat după upgrade.