Ștergere poze WhatsApp pe Android sau iPhone

Ștergere poze WhatsApp pe Android sau iPhone. Trebuia să trimiteți poze unui prieten pe WhatsApp dar ați greșit persoana și doriți să știți dacă există o modalitate de a le putea șterge din conversație? Ei bine, bineînțeles că da! Vă voi explica cum să faceți acest lucru.

Ștergere poze WhatsApp pe Android sau iPhone

Vă voi explica într-un mod simplu dar detaliat, care este modul de ștergere poze WhatsApp pe Android sau iPhone (pe toate smartphone-urile care rulează Android sau iOS dar și de pe calculator).

Informații utile

sterge pozele din conversatie

Înainte de a explica care este modul de ștergere poze trimise pe WhatsApp, vreau să vă ofer câteva informații utile despre acest lucru.

Eliminarea pozelor trimise în conversații pe WhatsApp este întotdeauna posibilă, dar, în funcție de necesități, este posibilă ștergerea pozelor pentru toți utilizatorii care participă la chat sau doar pentru voi.

Deci, în primul caz, pozele pe care le-ați trimis nu vor mai fi disponibile altor utilizatori, în cel de-al doilea caz vor continua să fie, iar participanții la conversație vor continua să le vizualizeze (vor dispărea doar de pe ecranul de chat). Pentru a șterge poze (și mesaje) și pentru alte persoane, trebuie să acționați înainte ca persoanele să vizualizeze conținutul pe care l-ați trimis.

Puteți elimina mesajele pentru toată lumea în decurs de aproximativ o oră, dar pentru ca acest lucru să aibă succes, este necesar ca cei care participă la conversație să aibă cea mai recentă versiune de WhatsApp pe dispozitivul folosit.

De asemenea, rețineți că atunci când decideți să ștergeți un conținut de pe WhatsApp pentru toată lumea, în locul său veți vedea mesajul Mesaj șters. Ceilalți participanți la conversație vor vedea notificarea Acest mesaj a fost șters (și notificarea va dispărea și de pe dispozitivele lor).

Ștergere poze WhatsApp pe Android

Ștergere poze WhatsApp pe Android

Acum, după ce ați citit informațiile de mai sus, este timpul să aflați care este modul de ștergere poze WhatsApp. Să începem cu dispozitivele Android.

Deci, luați dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de pornire și atingeți pe pictograma WhatsApp. În ecranul pe care îl vedeți, selectați fila CONV. din partea de sus și atingeți conversația pe care trebuie să acționați. Acum, începeți și derulați ecranul conversației pentru a găsi pozele pe care le-ați trimis și doriți să le ștergeți.

După ce ați găsit mesajul care conține poza trimisă și de care doriți să scăpați, apăsați pe ea și țineți apăsat pentru câteva momente, apoi atingeți pictograma coșului de gunoi aflată în partea de sus și alegeți din meniul care apare opțiunea Ștergeți pentru toată lumea (dacă este disponibilă opțiunea) sau Ștergeți pentru DVS., ținând cont de informațiile pe care vi le-am oferit la începutul acestui articol.

Dacă doriți, puteți șterge, de asemenea, mai multe poze în același timp, apăsând pe imaginile care vă interesează să le ștergeți.

Dacă, cu metoda de mai sus nu găsiți poza care trebuie eliminată, ca alternativă, puteți face acest lucru: atingeți numele utilizatorului sau al grupului situat în partea de sus a ecranului, selectați cuvântul Media, linkuri, documente și atingeți fila Media.

Când găsiți pozele pe care doriți să le ștergeți, apăsați și țineți apăsat pe prima poză, astfel încât să o selectați cu o bifă, apoi selectați și celelalte poze și atingeți pictograma coșului de gunoi pe care o găsiți în partea de sus. În cele din urmă, alegeți din caseta care apare, dacă ștergeți pozele pentru toată lumea (dacă este posibil) sau doar pentru voi.

Dacă doriți să împiedicați fișierele media să continue să fie prezente în memoria dispozitivului vostru, înainte de a continua cu eliminarea pozelor așa cum am indicat mai sus, bifați și caseta situată lângă cuvântul Ștergeți fișierele media din această conversație.

Ca alternativă, puteți continua mai târziu cu ștergerea pozelor care pot fi prezente în memoria telefonului, urmând instrucțiunile cu modul de eliberare spațiu pe telefon sau tabletă Android.

Ștergere poze WhatsApp pe iPhone

Ștergere poze WhatsApp pe iPhone

Folosiți un iPhone și doriți să aflați care este modul de ștergere poze WhatsApp pe iPhone? Ei bine, luați dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de pornire și atingeți pe pictograma aplicației WhatsApp.

În ecranul aplicației, selectați elementul CONV, apoi atingeți pe conversația în care ați trimis poza și doriți să o ștergeți. Apoi, derulați ecranul conversației pentru a găsi poza.

Apoi, apăsați pe mesajul care conține poza și continuați să țineți apăsat câteva momente, selectați elementul Ștergeți din meniul care apare, apăsați pe pictograma coșului de gunoi care vă este arătată în partea stângă jos și alegeți opțiunea Ștergeți pentru toți (dacă este disponibilă) sau opțiunea Ștergeți pentru dvs.

Dacă este necesar, puteți șterge mai multe poze simultan, pentru acest lucru va trebui să procedați la fel cum v-am explicat în secțiunea pentru Android.

Dacă cu metoda de mai su nu găsiți poza pe care doriți să o eliminați, în mod alternativ, puteți continua în felul următor: apăsați pe numele utilizatorului sau al grupului situat în partea de sus a ecranului de conversații și selectați Media, linkuri și documente.

Selectați fila Media în partea de sus, căutați pozele pe care doriți să le eliminați, atingeți cuvântul Selectare, în partea dreaptă sus și selectați cu o bifă toate pozele, apoi apăsați pictograma coșului de gunoi din partea dreaptă jos și alegeți din meniul care se deschide opțiunea de a șterge pentru toată lumea (dacă este disponibilă) sau doar pentru voi.

Ștergere poze WhatsApp pe calculator

sterge imaginile trimise in conversatii

Acum o să vă explic modul de ștergere poze WhatsApp pe calculator. În primul rând, porniți aplicația WhatsApp pe calculatorul vostru, dați click pe pictograma de pe desktop sau în meniul Start (pe Windows) sau pictograma atașată la Launchpad (pe macOS). Dacă doriți să utilizați WhatsApp Web, porniți browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga pe Internet (de exemplu Google Chrome) și accesați pagina web.whatsapp.com.

Acum, dacă nu ați făcut deja acest lucru, scanați codul QR care este afișat pe ecran, pentru a vă putea conecta la contul vostru. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, deschideți aplicația WhatsApp pe telefon și urmați pașii de mai jos.

  • Dacă utilizați Android, atingeți butonul cu trei puncte verticale situat în partea dreaptă sus și selectați elementul WhatsApp web din meniul de pe ecran.
  • Dacă utilizați un iPhone, atingeți cuvântul Setări situat în partea dreaptă jos și apoi atingeți pe WhatsApp Web\Desktop.

După ce faceți pașii de mai sus, încadrați codul QR cu camera telefonului mobil (în fereastra WhatsApp de pe calculator). După conectare, selectați conversația din partea stângă a ecranului WhatsApp, conversația care conține poza pe care doriți să o ștergeți și căutați poza în conversație.

Apoi, faceți click pe săgeata în jos (în dreapta sus la poză) alegeți opțiunea Ștergeți mesajul din meniul care se deschide și, selectați opțiunea Ștergeți pentru toată lumea (dacă este disponibilă) sau Ștergeți pentru dvs.

Ca alternativă, sau dacă trebuie să ștergeți mai multe poze în același timp, puteți proceda în acest fel: faceți click pe numele utilizatorului sau al grupului în partea dreaptă sus în fereastra WhatsApp după ce ați selectat conversația, apoi faceți click pe Media, linkuri și documente apoi selectați fila Media.

Selectați pozele pe care doriți să le eliminați și faceți click pe pictograma coșului de gunoi din partea de sus, apoi alegeți, din caseta care se deschide, opțiunea de a șterge pozele pentru toată lumea (dacă este posibil) sau doar pentru voi.

Rețineți că, dacă pozele pe care le-ați trimis pe WhatsApp au fost prezente pe calculator, acestea vor rămâne în locația inițială.

Dacă căutați imagini de fundal pentru WhatsApp, vă sfătuiesc să citiți un articol separat cu cele mai bune aplicații și servicii online pentru download imagini de fundal. Imagini de fundal pentru WhatsApp Android sau iPhone.