Eliberare spațiu pe telefon sau tabletă Android

Eliberare spațiu pe telefon sau tabletă Android. Stocăm aproape totul pe smartphone-urile noastre, inclusiv fotografii, videoclipuri, documente și multe altele. Deci, uneori, ajungem să nu mai avem spațiu de stocare pe smartphone-urile noastre. În timp ce majoritatea smartphone-urilor oferă opțiunea de a extinde spațiul de stocare, puteți recupera spațiu pe Android din memoria internă sau externă.

Eliberare spațiu pe telefon sau tabletă Android

Eliberare spațiu telefon: Șterge memoria cache

Eliberare spațiu telefon: Șterge memoria cache

Datele cache este unul dintre folderele care ocupă o mulțime de spațiu nedorit. După ce ați instalat o mulțime de aplicații pe telefon, aceste aplicații vor avea date memorate în cache, uneori acestea pot ajunge până la GB, iar acestea sunt fișiere nefolositoare. Este un lucru bun să ștergeți aceste fișiere pentru a obține mai mult spațiu pe telefon.

Puteți fie să ștergeți memoria cache a aplicațiilor în mod individual din lista de aplicații sau să mergeți la Settings > Storage > Cached data și veți primi o confirmare pentru a șterge datele stocate în memorie. Ștergerea datelor din memoria cache vă va permite cu siguranță să recuperați spațiul de stocare pe Android.

Eliberare spațiu telefon Android: Elimină aplicațiile nedorite

Eliberare spațiu telefon Android: Elimină aplicațiile nedorite

Magazinul Play este unul dintre cele mai mari site-uri de aplicații pentru Android, și deseori avem tendința de a instala și de a încerca o mulțime de aplicații. Dar de multe ori uităm să le dezinstalam, mai ales dacă nu le folosim acele aplicații. Din când în când, este bine să eliminați sau să dezinstalați toate aplicațiile neutilizate de pe telefonul Android. Unele dintre jocuri ar putea ocupa mult spațiu de stocare, iar ștergerea acestora vă va ajuta să obțineți mai mult spațiu de stocare pe telefon.

Eliberare spațiu pe tabletă: Șterge hărțile offline

Eliberare spațiu pe tabletă: Șterge hărțile offline

Dacă folosiți foarte mult hărțile și aveți multe hărți descărcate, aceasta va ocupa cu siguranță mult spațiu de stocare. Dacă ați descărcat multe hărți pe telefon, ar putea fi mai mult de un GB spațiu de stocare ocupat. În cazul în care descărcați hărți pentru utilizarea offline, încercați să le ștergeți pentru a recupera spațiu.

Șterge fișierele descărcate

Deseori, descărcăm o mulțime de fișiere, și toate aceste fișiere sunt, în general, salvate în dosarul descărcări (Downloads ). Puteți să sortați fișierele din dosarul Downloads după dimensiune și apoi să vedeți care sunt toate fișierele de care aveți nevoie, apoi eliminați restul fișierelor pentru a recupera spațiu pe telefonul Android.

Folderul de Backup pentru videoclipuri și imagini

Camera foto este una dintre cele mai utilizate caracteristici de pe telefonul vostru smartphone și puteți vedea că utilizarea maximă a memoriei este de către dosarul de fotografii și videoclipuri. Puteți face o copie de rezervă a acestor fișiere pe PC din când în când și recuperați spațiu de stocare pe telefonul Android.

Fișierele Media WhatsApp

WhatsApp este cea mai folosită aplicație de socializare și mii de videoclipuri și fotografii sunt trimise. Când urmăriți aceste videoclipuri, le descărcați pe telefonul vostru, iar acest lucru poate duce la terminarea spațiului de stocare pe telefon. Deci, este bine din când în când să ștergeți fișierele mari.

Dacă nu știți cum să instalați versiunea 3.0 pe Fitbit, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Ce este Fitbit și cum instalezi versiunea 3.0.