Ce este Fitbit și cum instalezi versiunea 3.0

Ce este Fitbit și cum instalezi versiunea 3.0. Noua actualizare a sistemului de operare Fitbit oferă multe pentru utilizatorii Versa și Ionic, iar mai jos veți vedea câteva sfaturi și cum să instalați ultima versiune.

Ce este Fitbit și cum instalezi versiunea 3.0

Fitbit a lansat o nouă versiune a sistemului său de operare. Fitbit 3.0 și este compatibil cu smartwatch-urile Versa și Ionic. Dispune de un tablou de bord extins pe dispozitiv, astfel încât să puteți adăuga și vedea mai multe statistici pe dispozitiv.

Mai jos veți vedea ce noutăți are ultima versiune și cum o puteți instala.

Ce este Fitbit versiunea 3.0

Fitbit 3.0 vă arată mai multe stări de sănătate și exerciții, cum ar fi somnul, aportul de apă, ritmul cardiac, activitatea orară și toate acestea de la încheietura mâinii pe ecranul Fitbit Today.

Modurile de exerciții bazate pe un nou scop vă permit să stabiliți obiective pentru calorii arse, distanțe parcurse și timp pentru mai mult de 15 exerciții, inclusiv alergare, ciclism și înot. Aceste obiective vor include statistici în timp real. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Fitbit.

Ce este Fitbit Ionic și cum instalezi versiunea 3.0 noutati

Cum descarci și instalezi Fitbit 3.0

Instalarea actualizării Fitbit 3.0 nu este așa de simplă cum ar trebui să fie (acesta este sistemul pentru Fitbit, nu aplicația mobilă).

În primul rând, Fitbit recomandă să verificați dacă aplicația mobilă Fitbit este actualizată, cel puțin la versiunea 2.84 înainte de a descărca cel mai nou sistem, și asigurați-vă că dispozitivul vostru Fitbit este încărcat.

Acum mergeți la aplicația mobilă și sincronizați tot ceea ce aveți pentru a vă asigura că nu vă pierdeți activitatea recentă. Apoi atingeți pictograma Account în partea din dreapta sus.

Ce este Fitbit Ionic și cum instalezi versiunea 3.0 aplicatia mobila

Acum atingeți dispozitivul pe care doriți să-l actualizați Versa sau Ionic. Apoi, urmați instrucțiunile de pe ecran și păstrați dispozitivul aproape de telefon sau computer în timpul actualizării. Actualizările pot dura timp de o oră până la finalizare. Depinde mult de viteza Wi-Fi.

Dacă nu știți cum se pune muzică pe un ceas Android Wear, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear.