Ștergere cont de utilizator în Windows 10

Ștergere cont de utilizator în Windows 10. Vom vorbi despre cum se poate șterge un cont de utilizator în Windows 10 fără să ștergeți contul principal.

Ștergere cont de utilizator în Windows 10

Profilurile din Windows 10 permit mai multor utilizatori diferiți utilizarea PC-ului cu Windows în funcție de preferințele lor. Vă vom arăta cum să eliminați aceste profiluri, din fericire, în Windows 10 este foarte simplu de făcut acest lucru.

Un profil de utilizator stochează preferințele personale, setările la aplicații, documentele și datele din unitatea C de pe computer. Citiți în continuare acest articol și veți învăța cum să ștergeți un cont de utilizator în Windows 10.

Ștergere cont de utilizator (profil) în Windows 10

  • Apăsați tasta Windows (situată între Ctrl și Alt din stânga jos a tastaturii) și R în același timp.
  • Veți vedea caseta Run  pe ecran. În câmp, tastați „systempropertiesadvanced” și apăsați OK.

Ștergere cont de utilizator în Windows 10 setarile de sters profil (cont) de utilizator

  • În fereastra care apare apăsați pe butonul Settings de sub User Profiles și veți vedea o altă fereastră care arată profilurile active din Windows 10.

Ștergere cont de utilizator în Windows 10 eliminare cont

  • Aici selectați profilul de utilizator pe care doriți să îl ștergeți, apoi apăsați butonul Delete atunci când este evidențiat. Vi se va cere să confirmați alegerea voastră, deci, apăsați OK.

Data viitoare când vă conectați la Windows, un nou profil de utilizator va fi generat automat pentru voi, iar acesta nu va avea probleme. Puteți crea din nou conturi de utilizator în Windows 10. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum creezi un user cont de utilizator nou în Windows 10.

Doriți să recuperați numerele de contact dintr-un telefon Android? Ei bine, trebuie să știți că este foarte simplu de recuperat numerele de contact din telefon. Recuperare contacte numere de telefon Android.

Comments 1

  • Cum pot sterge un cont de utilizator pe Windows 7? Fata mea de 13 ani a facut ceva pe laptop si nu se mai deschide contul ei cu parola. Ar fi util un tutorial pentru Windows 7.