Șterge toate tweet-urile din contul de Twitter

Șterge toate tweet-urile din contul de Twitter cu ajutorul serviciului TwitWipe. Trecem imediat prin acest proces rapid și simplu.

Vă vom arăta cum să eliminați toate tweet-urile de pe contul vostru de Twitter. Vom folosi o aplicație terță parte numită TwitWipe pentru a face acest lucru, ceea ce va face procesul mult mai rapid și mai simplu.

Șterge toate tweet-urile din contul de Twitter

Cum se șterge toate tweet-urile din contul vostru de Twitter

TwitWipe este un serviciu gratuit care poate șterge multe tweet-uri într-o singură acțiune, deși acest număr se limitează la 3.200 de tweet-uri. Dacă există mai mult de atât, va trebui, din păcate, să le ștergeți manual.

Cum se șterge toate tweet-urile din contul de Twitter

  • Apoi vi se va solicita completarea unui formular captcha.
  • Odată ce ați făcut acest lucru, conectați-vă la TwitWipe cu contul vostru Twitter pentru a autoriza aplicația.
  • Dacă sunteți sigur că doriți să eliminați tweet-urile apăsați butonul mare „Yes!
  • După ce ați apăsat butonul „Yes!”, Toate tweet-urile vor fi șterse din cont. Apăsați butonul ‘Sign Out‘ pentru a vă deconecta contul de Twitter din TwitWipe.

Sfaturi

Dacă doriți să fiți mai siguri, vă recomandăm să mergeți la contul vostru de twitter și să intrați în „Settings” și apoi pe „Applications„. Aici puteți vedea o listă de aplicații care au acces la contul vostru. Revocați accesul lui Twitwipe și orice alte aplicații pe care nu doriți să le vedeți pe Twitter.

Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că sunteți cât se poate de sigur atunci când sunteți online, deoarece mai puține programe vă vor putea urmări. Dacă doriți să aflați cum să vă păstrați siguranța online, atunci aruncați o privire la ghidul nostru aici.

Avem și un ghid despre cum aflați dacă sunteți blocați pe Facebook sau cum vă deblocați pe Facebook dacă sunteți blocați, aruncați o privire la ghidul nostru aici.