Șterge istoricul căutărilor Firefox, Chrome, Safari și Opera

Șterge istoricul căutărilor Firefox, Chrome, Safari și Opera. Când navigați pe internet întregul istoric a diferitelor activități desfășurate în rețea este stocat pe computerul utilizat în diferite locuri.

Șterge istoricul căutărilor Firefox, Chrome, Safari și Opera

De fapt, în timp ce răsfoiți, fiecare pagină pe care o vizitați, fiecare cuvânt căutat și informațiile introduse sunt memorate.

Aceste date sunt stocate în computer cu scopul de a oferi o navigare ușoară, dar pot fi recuperate de cei care știu cum să facă acest lucru foarte ușor, fapt care ar putea provoca unele probleme dacă utilizează și altcineva PC-ul.

Având în vedere situația în cauză, cu un program special precum Free Internet Eraser problema se poate rezolva simplu.

Free Internet Eraser este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care protejează confidențialitatea prin ștergerea datelor stocate pe computer în timpul navigări pe internet, spre deosebire de alte aplicații similare, permite efectuarea operațiunii în cauză și într-un mod programat.

Free Internet Eraser vă permite să planificați procesul de curățare în așa fel încât să-l rulați la intervale regulate sau, permițând utilizatorului să aleagă dacă să-l execute de fiecare dată când computerul este repornit sau oprit.

Din fereastra programului puteți selecta elementele pe care doriți să le ștergeți în timpul procesului de curățare, cum ar fi cache-ul, istoricul, cookie-urile, URL-urile vizitate, URL-urile tastate și multe altele.

În afară de aceasta vă permite să eliminați informațiile legate de navigarea pe internet, Free Internet Eraser vă permite de asemenea să acționați pe istoricul activităților Windows ștergând, de exemplu, informații despre documentele recente, fișierele deschise cu Media Player și multe altele.

Pentru a descărca acest program care șterge istoricul căutărilor Firefox, Chrome, Safari și Opera, conectați-vă la site-ul oficial al programului, și faceți clic pe butonul Free Download, situat în partea dreaptă sus.

Iar dacă doriți să ștergeți istoricul pe telefonul Android, avem un articol aici. Șterge istoricul navigări pe telefonul mobil Android. Pentru utilizatori de iPhone avem un articol aici. Cum se șterge istoricul navigării pe iPhone.