Șterge istoricul navigării pe telefonul mobil Android

Păstrați ceea ce căutați online un secret. Vom vorbi despre cum se șterge istoricul navigării pe telefonul mobil Android sau pe o tabletă Android.

Mulți dintre noi credem că nu avem nimic de ascuns și, prin urmare, nu contează cine vede ce site-uri vizitam online. Dar, nu întotdeauna este așa, și mai ascundem din când în când câte ceva.

Dacă ați făcut cumpărături pentru ziua de naștere a unui partener, cercetați o boală de mister, vizionați ceva ce nu doriți ca copiii să găsească, trebuie să știți că oricine are acces la dispozitivul respectiv poate vedea ceea ce căutați pe internet.

Majoritatea dispozitivelor Android rulează browserul Google Chrome, deși unii utilizatori adaugă propriile browsere pentru a naviga pe internet. Veți găsi procesul de ștergere a istoricului de navigare în acele aplicații, în mare parte similar cu pașii pe care îi găsiți mai jos pentru Google Chrome.

Șterge istoricul navigării pe telefonul mobil Android sau tabletă

  1. Lansați Google Chrome
  2. Atingeți pictograma celor trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului
  3. Selectați Settings
  4. Selectați Privacy
  5. Derulați în jos și selectați „Clear browsing data
  6. Veți găsi probabil că toate cele trei opțiuni sunt selectate în mod implicit, dacă nu, selectați opțiunea „Browsing history
  7. Utilizați meniul derulant pentru a specifica o perioada de timp, fie întotdeauna, fie ultima oră, zi, săptămână sau lună
  8. Atingeți Clear data

Șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android

Pentru utilizatorii de iPhone avem un articol separat. Cum se șterge istoricul navigării pe iPhone.