Șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android

Păstrați ceea ce căutați online un secret.Vedem cel mai simplu mod de a șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android sau pe o tabletă Android.

Mulți dintre noi credem că nu avem nimic de ascuns și, prin urmare, nu contează cine vede ce site-uri vizitam online. Dar poate dorim să fim puțin mai discreți.

Dacă ați făcut cumpărături pentru ziua de naștere a unui partener, cercetați o boală de mister, vizionați ceva ce nu doriți ca copiii să găsească, știți că oricine are acces la dispozitivul respectiv poate vedea, de asemenea, ceea ce căutați pe internet.

Majoritatea dispozitivelor Android rulează browserul Google Chrome, deși unii își adaugă propriile browsere pentru a naviga pe internet. Veți găsi procesul de ștergere a istoricului de navigare în acele aplicații, în mare măsură similar cu pașii pe care îi prezentăm mai jos pentru Google Chrome.

Șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android sau pe tabletă

  1. Lansați Google Chrome
  2. Atingeți pictograma celor trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului
  3. Selectați Settings
  4. Selectați Privacy
  5. Derulați în jos și selectați „Clear browsing data
  6. Veți găsi probabil că toate cele trei opțiuni sunt selectate în mod implicit, dacă nu selectați opțiunea „Browsing history
  7. Utilizați meniul derulant pentru a specifica o perioada de timp, fie tot timpul, fie ultima oră, zi, săptămână sau lună
  8. Atingeți Clear data

Șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android

Pentru utilizatori de iPhone avem un articol aici. Cum se șterge istoricul navigării pe iPhone.

Șterge istoricul navigări pe Telefonul mobil Android
4.1 (19) 82.11%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *