Rezolvă problemele de conexiune la internet

Rezolvă problemele de conexiune la internet. Uneori, se întâmplă să aveți probleme de conectare care, de fapt, vă împiedică să utilizați în mod corespunzător internetul. În unele cazuri, este suficient să opriți și să reporniți router-ul pentru a rezolva problema, în altele, această procedură nu este suficientă.

Rezolvă problemele de conexiune la internet

Pe lângă faptul că încercați toate metodele de a rezolva problema cu conexiunea la internet, de multe ori tot nu se rezolvă. Pentru acest lucru puteți încerca un program special cum ar fi NetChecker, acest program va încerca să rezolve automat problemele de conectare la internet, prin WI-FI sau prin cablu.

Acesta este un program complet gratuit și ușor de utilizat fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată pornit, verifică automat ce probleme împiedică sistemul de operare să se conecteze la rețea, (desigur, vor fi cazuri în care chiar și utilizarea acestui program, nu va rezolva problema de conexiune la internet).

Când se folosește programul NetChecker, utilizatorul nu va trebui să efectueze verificări manuale, ceea ce face ca utilizarea acestui program să fie foarte simplă pentru toți utilizatori de PC-uri și laptopuri.

Când programul este deschis, este afișat un meniu de selecție care arată principalele caracteristici oferite, se poate vedea acest lucru și în imaginea de la începutul acestui articol.

Folosind comanda 1 NetChecker verifică starea conexiunii la internet în timp ce folosiți comanda 2, este posibil să se verifice cât este de bună conexiunea. Trebuie remarcat faptul că folosind comanda 4 este posibil să modificați limba pentru a putea folosi programul NetChecker, asta dacă sistemul operativ nu este în limba Engleză.

Pentru a descărca acest program care rezolvă problemele de conexiune la internet conectați-vă la site-ul sourceforge, și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Un alt articol despre cum se rezolvă problemele de conexiune la router sau WI-FI, avem aici. Rezolvarea problemelor la Router Wi-Fi pe PC sau Laptop.

Dacă doriți să resetați un router la setările din fabrică, avem un articol despre acest subiect aici. Cum se resetează un router la setările din fabrică.