Reglare viteza la ventilator în Windows 10

Reglare viteza la ventilator în Windows 10. Vom vorbi despre cum se reglează viteza la ventilatorul laptopului sau a PC-ului cu Windows 10.

Reglare viteza la ventilator în Windows 10

Cu ajutorul acestui articol veți învăța cum se reglează viteza ventilatorului în Windows 10. Există câteva moduri în care puteți face acest lucru și multe vor depinde de setările laptopului sau a PC-ului, dar modul cel mai simplu de a face acest lucru este să intrați în BIOS.

Dacă căutați să reglați viteza ventilatorului, probabil că acesta face prea mult zgomot. Acest lucru poate fi din câteva motive, dar de obicei, acestea funcționează rapid pentru a menține laptopul sau PC-ul rece.

Dacă întâmpinați această problemă pe un laptop, asigurați-vă că laptopul primește ventilație suficientă de la ventilatoarele sale de admisie, laptopul ar trebui să fie folosit pe birou sau pe o suprafață tare, nu pe o plapumă sau pe ceva ce poate înfunda ventilatoarele.

Dacă ventilatoarele PC-ului fac prea mult zgomot, este posibil că ventilatoarele ar trebui curățate, asta din cauza prafului. Un articol despre acest subiect avem aici. Cum să cureți de praf un ventilator de laptop.

Reglare viteza la ventilator

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați în BIOS, dacă nu știți cum avem un articol despre cum să faceți acest lucru aici. Cum intru în BIOS (UEFI) pe Laptop sau PC cu Windows 10.

După ce ați intrat în BIOS, va trebui să mergeți la setările ventilatorului. Acest lucru va fi, de obicei, sub hardware settings sau ceva similar cu acesta. Meniul BIOS-ului va fi diferit în funcție de placa de bază.

Odată ce ați găsit setările ventilatorului, probabil că acestea vor fi setate în mod automat, de acolo puteți seta viteza mai mare sau mai mică. Cu toate acestea, viteza mică va reduce răcirea și va provoca încălzirea PC-ului. Deci, mare atenție la setările ventilatorului.

Nu se încarcă bateria la laptop? Citiți cu atenție acest articol. Ce faci dacă bateria nu se încarcă la Laptop.