Recuperare poze șterse Instagram

Recuperare poze șterse Instagram. V-ați înscris recent pe Instagram și încă nu sunteți familiarizat cu toate instrumentele disponibile pe această faimoasă rețea socială, de exemplu, după ce ați șters din greșeală o poză postată pe profilul vostru, acum doriți să o recuperați, dar cum încă nu cunoașteți suficient de bine cum funcționează Instagram, nu știți cum să faceți acest lucru? Ei bine, trebuie să știți că acest articol vă va fi de mare ajutor. În acest articol despre, recuperare poze șterse Instagram, vă voi explica pas cu pas cum să recuperați pozele șterse folosind o funcție specială disponibilă în aplicația Instagram.

Informații despre recuperare poze șterse Instagram

Înainte de a vă explica în detaliu care este modul de recuperare poze șterse Instagram, vreau să vă ofer câteva informații importante despre acest subiect. Așa cum am menționat și la începutul acestui articol, Instagram include funcția Șterse recent, care permite recuperarea pozelor sau videoclipurilor publicate în orice secțiune a rețelei sociale (postări, povești, Reels), atâta timp cât aceste elemente au fost șterse timp de maximum 30 de zile.

Cu toate acestea, în ceea ce privește poveștile, dacă funcția de arhivare a poveștilor nu a fost activată (prin intermediul secțiunii Setări cameră din aplicația Instagram), conținutul șters poate fi recuperat doar în termen de 24 de ore de la ștergerea sa. Dacă, în schimb, funcția de arhivare a fost activată, acestea pot fi recuperate în termen de 30 de zile.

Un alt lucru important de reținut este că funcția de recuperare a pozelor șterse este disponibilă doar în aplicația Instagram pentru Android și iOS. Nu este posibilă recuperarea elementelor șterse de pe un PC (nici prin intermediul site-ului oficial Instagram, nici prin intermediul aplicației pentru Windows 10).

Recuperare poze șterse Instagram

Recuperare poze șterse Instagram

Acestea fiind spuse, mai jos vă voi explica care este modul de recuperare poze șterse Instagram pe Android și care este modul de recuperare poze șterse Instagram pe iPhone, pașii sunt practic aceiași pe ambele sisteme de operare.

Pentru a recupera pozele șterse, deschideți aplicația Instagram de pe telefon sau tabletă și conectați-vă la contul vostru, dacă este necesar. Apoi mergeți la secțiunea profilului vostru atingând pe miniatura acestuia din colțul din dreapta jos și apăsați pe pictograma de meniu.

După ce ați făcut acest lucru, mergeți la Setări> Cont> Șterse recent (sau Setări> Activitatea ta> Șterse recent, căutați elementul pe care l-ați șters în ultimele 30 de zile sau 24 de ore și apăsați pe el.

Apoi, atingeți pe pictograma (…) situată în colțul din dreapta sus și, în meniul care apare, atingeți de două ori consecutiv pe opțiunea Restabilește, după care confirmați că doriți să restaurați conținutul prin primirea unui cod de securitate prin e-mail sau SMS.

Pe ecranul care se deschide, alegeți unde doriți să primiți codul de securitate (prin e-mail sau SMS) și atingeți butonul Înainte. Așteptați să primiți codul și introduceți-l în câmpul de text afișat pe ecran. În cele din urmă, confirmați restaurarea conținutului de pe Instagram atingând pe butonul Confirmați. Destul de simplu, nu?

Dacă ați șters o poză trimisă într-un conversație privată de pe Instagram și acum doriți să o recuperați, trebuie să știți că, din păcate, cel puțin pentru moment nu este posibil să faceți acest lucru. Pozele trimise în mesajele private de pe Instagram nu pot fi recuperate dacă sunt șterse.

Pozele șterse de pe Instagram pot fi în memoria telefonului

Atunci când pierdeți o poză de pe Instagram, primul loc în care ar trebui să o căutați, este în Galerie pe telefon sau pe un dispozitiv, cum ar fi un stick USB (dacă aveți pozele salvate și pe alte dispozitive). Atunci când încărcați o poză pe Instagram de pe telefon, aceasta este de obicei salvată și pe telefon.

Acestea sunt cu siguranță salvate într-un folder separat pentru cei care folosesc Android. Așadar, ar trebui mai întâi să mergeți și să le căutați în fișierele voastre, în categoria Poze și Instagram. Chiar și aplicațiile de editare a fotografiilor, cum ar fi VSCO, Snapseed, salvează o copie dacă sunt folosite.

Dacă folosiți iOS, pozele pot fi găsite în aplicația Poze direct de pe ecranul de pornire, în secțiunea Albume sau Șterse recent, după care alegeți Restaurare. Dacă folosiți aplicațiile de editare a fotografiilor menționate mai sus sau altele, telefonul nu le salvează.

Aplicație pentru recuperare poze șterse Instagram

O altă modalitate pentru recuperare poze șterse Instagram este prin intermediul aplicațiilor speciale. Puteți folosi aplicatii cum ar fi DiskDigger, EaseUs sau iMyPhone. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici, aproape toate au versiuni pentru Android și iOS, fiecare recuperează anumite tipuri de date. Cu toate acestea, probabil cea mai utilizată este Photo Recovry.

Întrebări despre recuperarea pozelor șterse pe Instagram

Ce postări pot fi recuperate pe Instagram? Noua funcție permite recuperarea postărilor, pozelor și a videoclipurilor șterse, care vor rămâne în folderul Șterse recent pentru o perioadă de 30 de zile, după care vor fi șterse automat și definitiv. Poveștile, pe de altă parte, rămân în folderul Șterse recent pentru doar 24 de ore și apoi sunt șterse definitiv.

De ce să recuperezi postările șterse? Posibilitatea de a recupera postările șterse este de fapt o funcție pe care utilizatorii Instagram o cer de ani de zile, iar aplicația a decis să le dea posibilitatea de a face acest lucru. Este de fapt o funcție care privește în mod direct securitatea rețelei sociale.

Nu numai că va fi posibilă recuperarea postărilor șterse din greșeală de un utilizator, dar și protejarea contului în cazul atacurilor hackerilor. În cazul în care pozele, videoclipurile și poveștile sunt șterse de atacatori rău intenționați care accesează contul în mod ilegal, utilizatorul va putea verifica acțiunile efectuate, va putea restaura postările șterse și va putea reintra în posesia profilului său de Instagram în întregime.