Recuperare parola Roblox (chiar și fără e-mail)

Recuperare parola Roblox (chiar și fără e-mail). În acest articol vom vorbi despre cum puteți recupera parola la un cont Roblox.

Recuperare parola Roblox (chiar și fără e-mail)

Vă voi explica pas cu pas care este modul de recuperare parola Roblox (chiar și fără e-mail). Pe lângă procedura detaliată pentru configurarea unei parole folosind adresa voastră de e-mail, veți găsi, de asemenea, informațiile necesare pentru a face acest lucru prin numărul de telefon asociat contului vostru Roblox.

Recuperare parola Roblox

Recuperare parola Roblox

Procedura de recuperare parola Roblox este simplă și rapidă. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial, să selectați opțiunea de recuperare și să introduceți adresa de e-mail asociată contului. Procedând astfel, veți primi un e-mail cu instrucțiuni despre cum puteți seta o nouă parolă.

Dacă utilizați un PC, accesați site-ul Roblox, faceți click pe butonul Login, în partea dreaptă sus, și selectați opțiunea Forgot password or username?. În noul ecran care apare, asigurați-vă că fila Password este selectată, introduceți adresa voastră de e-mail în câmpul Email și dați click pe Submit și OK, pentru a primi un e-mail cu instrucțiuni despre recuperarea parolei.

Trebuie să știți că, din momentul solicitării de recuperare a parolei, veți avea 60 de minute pentru a seta o parola nouă. Deci, deschideți e-mailul trimis de Roblox și faceți click pe butonul Reset password. În pagina deschisă, introduceți noua parolă pe care doriți să o asociați cu contul vostru (în câmpurile New password și Confirm new password) și faceți click pe butonul Submit pentru a finaliza recuperarea parolei și accesați contul.

Dacă preferați să faceți pașii de mai sus de pe un smartphone sau tabletă, porniți aplicația Roblox pentru dispozitivele Android sau iPhone/iPad, atingeți butonul Login și, în ecranul nou care apare, selectați opțiunea Forgot password or username?.

Apoi selectați fila Password, introduceți adresa de e-mail în câmpul corespunzător și atingeți butoanele Submit și OK, pentru a primi un e-mail cu instrucțiuni pentru configurare o nouă parolă pentru Roblox.

Deschideți e-mailul primit de la Roblox și apăsați butonul Reset password. În ecranul nou care apare, introduceți noua parolă care va fi asociată contului vostru (în câmpurile New password și Confirm new password) și atingeți butonul Submit pentru a finaliza recuperarea parolei.

După ce faceți acest lucru, porniți din nou aplicația Roblox, apăsați butonul Log In, introduceți datele asociate contului vostru și atingeți pe butonul Log In.

Recuperare parola Roblox fără e-mail

Recuperare parola Roblox fără e-mail

Vă întrebați dacă este posibil să recuperați parola contului Roblox fără o adresă de e-mail? Răspunsul este da, cu condiția să aveți asociat un număr de telefon verificat cu contul vostru.

În acest caz, accesați site-ul oficial Roblox, faceți click pe butonul Login, în partea dreaptă sus, și selectați opțiunea Forgot Password or Username?. În noul ecran care apare, apăsați pe elementul Password, alegeți opțiunea Use phone number to reset password pentru a reseta parola și indicați țara (de exemplu, +40 pentru România).

După ce faceți acest lucru, introduceți numărul vostru de telefon în câmpul Phone number și faceți click pe butonul Submit, pentru a primi un cod de verificare din 6 cifre prin SMS. Apoi introduceți codul în câmpul Enter code și dați click pe butonul Verify. Dacă nu ați primit niciun cod, faceți click pe opțiunea Resend code pentru a forța trimiterea unui nou cod.

Acum, în ecranul Reset password, introduceți noua parolă pe care intenționați să o utilizați pentru a accesa contul vostru pe Roblox (în câmpurile New password și Confirm new password) apoi dați click pe butonul Submit și ați terminat.

Procedura de recuperare parola Roblox cu numărul de telefon folosind un smartphone sau tabletă este aproape identică cu cea pentru calculator. După pornirea aplicației Roblox, apăsați butonul Login, selectați opțiunea Forgot Password or Username? și apăsați pe fila Password.

Acum, specificați țara din meniul derulant, introduceți numărul de telefon asociat contului vostru în câmpul Phone number și atingeți butonul Submit. Apoi introduceți codul de verificare primit prin SMS în câmpul Enter code și apăsați butonul Verify pentru a vă verifica identitatea.

recuperararea parolei Roblox cu telefonul

După ce faceți acest lucru, introduceți o nouă parolă care va fi asociată contului vostru (în câmpurile New password și Confirm new password) și atingeți butoanele Submit și OK pentru a salva modificările. Apoi apăsați butonul Login, introduceți datele necesare și atingeți pe butonul Login pentru a vă autentifica.

Recuperare parola Roblox fără e-mail sau număr de telefon

Nu mai aveți acces la adresa de e-mail asociată contului vostru Roblox? Nu ați adăugat un număr de telefon în setările contului vostru? În acest caz, dacă v-ați uitat parola, nu aveți posibilitatea să o recuperați în niciun fel.

De fapt, pentru a seta o nouă parolă, trebuie să vă verificați identitatea, operațiune care se face prin e-mail sau număr de telefon. Singurul lucru pe care îl puteți încerca este să contactați asistența Roblox și să explicați problema în detaliu.

Dacă aveți acces la contul vostru, puteți vedea/schimba adresa de e-mail asociată contului vostru sau puteți adăuga și verifica numărul de telefon. Pentru a face acest lucru, faceți click pe pictograma cu roata dințată (dacă utilizați aplicația Roblox pentru smartphone-uri și tablete, atingeți pictograma cu trei puncte), selectați opțiunea Settings din meniul care se deschide și apăsați pe Account info.

Pe pagina care se deschide puteți schimba adresa de e-mail făcând click pe Email Address și adăugați numărul vostru de telefon făcând click pe opțiunea Add phone.

În caz de probleme

În caz de probleme

Dacă ați respectat instrucțiunile pe care vi le-am dat, dar nu ați reușit încă să recuperați parola contului vostru, vă sugerez să contactați centrul de asistență Roblox (în engleză) și să solicitați asistență.

Cum puteți face acest lucru? Foarte simplu! Accesați site-ul oficial Roblox, introduceți datele voastre de contact First name, Email address, Confim email address, Username și folosind meniul derulant What device are you having the problem on? selectați dispozitivul cu care aveți probleme.

Acum, din meniurile derulante Type of help category, alegeți Account hacket or can’t login sau Forgot password și introduceți mesajul vostru în câmpul Description of issue. Apoi apăsați butonul Submit pentru a trimite mesajul vostru și pentru a solicita asistență.

Rețineți că, dacă nu puteți accesa contul vostru, nu puteți solicita asistență prin intermediul aplicației Roblox. Cu toate acestea, puteți utiliza browserul instalat pe dispozitivul vostru (de exemplu, Google Chrome pe Android și Safari pe iPhone/iPad) și urmați instrucțiunile pe care vi le-am dat.