Cum să ai haine gratis pe Roblox de pe Android sau PC

Cum să ai haine gratis pe Roblox de pe Android sau PC. După ce ați citit câteva recenzii pozitive pe internet, ați decis să încercați și Roblox, o platformă de jocuri online care vă permite să accesați mii de jocuri create de alți utilizatori. Între timp, ați observat că unii jucători pe care i-ați adăugat la prieteni au schimbat hainele personajelor, chiar și accesoriile.

Metode pentru cum să ai haine gratis pe Roblox de pe Android sau PC

Dacă accesând catalogul Roblox, nu ați găsit decât tricouri, cămăși și pantaloni contra cost și, nu doriți să cheltuiți bani, deoarece intenția voastră este să obțineți haine gratuite pe Roblox, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

În acest articol nu numai că vă voi oferi informațiile necesare pentru a găsi și obține haine gratuite în catalogul Roblox, dar vă voi spune, de asemenea, cum să creați tricouri personalizate pentru a le încărca pe această faimoasă platformă de jocuri online.

Haine gratis pe Roblox cu telefonul

Cele mai bune haine gratis pe Roblox cu telefonul

Tot ce trebuie să faceți pentru a obține haine gratis pe Roblox este să accesați catalogul celebrei platforme de jocuri, în care sunt colectate tot felul de accesorii, atât contra cost, cât și gratuite, cu ajutorul cărora să vă personalizați avatarul.

Pentru a obține haine gratuite cu telefonul, porniți aplicația Roblox pentru Android sau iOS și, dacă nu ați făcut-o deja, apăsați butonul de conectare pentru a vă autentifica la contul vostru. În noul ecran afișat, introduceți datele necesare în câmpurile E-mail și Password și atingeți butonul Login pentru a vă autentifica.

Acum, apăsați pe pictograma celor trei puncte din meniul de jos, pentru a accesa secțiunea More și selectați opțiunea Catalog din meniul care se deschide; apoi apăsați butonul situat în stânga sus și, în noul ecran afișat, selectați opțiunile Clothing și All clothing, pentru a vizualiza toate hainele disponibile în catalog.

În mod alternativ, dacă sunteți în căutarea unor anumite haine, selectați opțiunea Clothing și bifați opțiunea care vă interesează T-Shirts, Pants, Bundles etc.

Dacă doriți să vizualizați alte accesorii, accesați catalogul Roblox, selectați opțiunea Accessories și alegeți una dintre categoriile disponibile din Hats, pentru a afișa pălării, Neck, pentru a găsi cravate și eșarfe, Face, pentru a alege ochelari, ochelari de soare și măști pentru față.

După ce alegeți categoria de haine sau accesorii care vă interesează, apăsați din nou butonul , selectați fila Filter, localizați secțiunea Price și bifați opțiunea Free, pentru a vizualiza doar hainele gratuite.

Apoi apăsați butonul Apply pentru a salva modificările și începeți să alegeți hainele pe care le preferați.

Catalogul hainelor gratis pe Roblox

După aceea, alegeți haina pe care o preferați cel mai mult și atingeți pe opțiunea Try pentru a o încerca. Dacă vă place ceea ce vedeți, atingeți pe pictograma perie pentru a salva haina aleasă.

Pentru a folosi haina aleasă, atingeți pictograma omului mic din meniul din partea de jos, apăsați pe pictograma ceasului și mergeți la secțiunea hainelor, atingând pe pictograma cu cămașă și pălărie. Apoi selectați haina pe care ați ales-o, și de acum o veți folosi.

De asemenea puteți obține o pălărie gratis dacă adăugați numărul vostru de telefon sau adresa de e-mail (în contul Roblox).

Pentru a introduce adresa de e-mail sau numărul de telefon, atingeți pictograma celor trei puncte, accesați opțiunile Settings și Account info din meniul care se deschide și alegeți opțiunea care vă interesează, de exemplu, Add email și Add Phone. După ce ați adăugat adresa de e-mail sau numărul de telefon, urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a vă verifica identitatea și pentru a obține pălăria gratuită.

Haine gratis pe Roblox de pe PC

Dacă folosiți un PC, și intenția voastră este să obțineți haine gratis pe Roblox, trebuie să știți că puteți utiliza accesoriile gratis disponibile în catalogul celebrei platforme de joc, sau să vă creați singuri hainele, pentru a fi încărcate ulterior în contul vostru. Vă întrebați cum se face? Vă voi explica imediat!

Caută haine gratis în catalogul Roblox

Caută haine gratis în catalogul Roblox

Pentru a căuta haine gratis în catalogul Roblox, accesați site-ul oficial, faceți click pe butonul Login și conectați-vă la contul vostru, introducând datele în câmpurile Username/Email/Phone și Password și apoi faceți click pe butonul Login.

După aceea, faceți click pe Catalog în meniul din partea de sus și, în noua pagină deschisă, selectați opțiunea Clothing. Acum, alegeți categoria de haine care va interesează (All clothing, Shirts, T-Shirts, Pants și Bundles), în secțiunea Price bifați opțiunea Free, pentru a vedea doar hainele gratuite.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să găsiți tricoul/cămașa care vă place cel mai mult, să faceți click pe imaginea sa de previzualizare și să apăsați butonul Try pentru a o încerca. Apoi adaugați la Inventory, faceți click pe butoanele Get și Get now.

Cumpară haine gratis pe Roblox

Pentru a folosi hainele și accesoriile adăugate în inventarului vostru, faceți click pe butonul , alegeți opțiunea Avatar din meniul care apare și, pe ecranul Avatar Editor, selectați elementele care vă interesează.

Reamintesc că, pe lângă hainele disponibile gratuit în inventarul Roblox, puteți obține gratuit o pălărie adăugând adresa voastră de e-mail sau numărul de telefon în contul vostru.

Pentru a face acest lucru, faceți click pe pictograma din partea dreaptă sus, selectați opțiunea Settings și alegeți una dintre opțiunile disponibile: Add email sau Add phone. Apoi introduceți adresa voastră de e-mail sau numărul de telefon în câmpul corespunzător, introduceți parola contului vostru și faceți click pe butonul Add my email sau Add my phone.

Dacă ați ales să adăugați adresa voastră de e-mail, accesați căsuța de e-mail, căutați e-mailul trimis de Roblox și faceți click pe butonul Verify email. Dacă ați optat pentru numărul de telefon, scrieți codul de verificare care v-a fost trimis prin SMS și introduceți-l în câmpul corespunzător, pentru a finaliza verificarea și a primi pălăria gratuită, care va fi disponibilă în secțiunea Inventory.

Creează haine personalizate pentru Roblox

Nu vă plac hainele gratuite din catalogul Roblox? În acest caz, trebuie să știți că puteți crea haine personalizate. Cu toate acestea, puteți crea doar tricouri. Acestea nu sunt altceva decât imagini (128 × 128 pixel sunt dimensiunile recomandate) care sunt aplicate pe partea din față a unui tricou și pot fi create folosind orice program pentru a crea imagini. Puteți folosi programe cum ar fi: Blender, Photoshop, GIMP, Paint, VideoGIF Free, OpenAviToGif, Adobe Illustrator etc.

După ce ați creat tricoul personalizat, accesați site-ul oficial Roblox, conectați-vă la contul vostru, faceți click pe butonul și alegeți opțiunea Avatar. Acum, selectați fila Clothing, alegeți opțiunea T-Shirts și faceți click pe butonul Create.

În noua pagină deschisă, introduceți numele la tricou, în câmpul T-Shirt name, faceți click pe butonul Choose file, selectați imaginea creată și faceți click pe butonul Upload. După terminarea încărcării, reveniți la secțiunea Avatar din contul vostru, accesați opțiunile Clothing și T-Shirts și faceți click pe tricoul vostru pentru folosirea acestuia.

În caz de îndoieli sau probleme

În caz de probleme cu jocul

Aveți îndoieli cu privire la procedura de a obține haine gratis pe Roblox și doriți mai multe informații? În acest caz, vă sugerez să accesați secțiunea de asistență Roblox și să încercați să găsiți răspunsurile de care aveți nevoie.

Pentru a a face acest lucru, porniți aplicația Roblox, atingeți pictograma celor trei puncte din meniul de jos și, pe ecranul More, selectați opțiunea Help. Dacă, în schimb, preferați să accesați de pe PC sau laptop, deschideți site-ul oficial Roblox, faceți click pe pictograma situată în partea dreaptă sus și alegeți opțiunea Help din meniul care apare, pentru a accesa secțiunea de asistență Roblox.