Recuperare adresa de e-mail Facebook

Recuperare adresa de e-mail Facebook. Nu v-ați folosit contul de Facebook de ceva timp și doriți să vă autentificați din nou pe Facebook? Din păcate ați uitat adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra la serviciu și, prin urmare, nu știți cum să vă autentificați din nou?

Recuperare adresa de e-mail Facebook

Vă întrebați dacă totul este pierdut? Ei bine, nu! În acest articol vă voi explica pas cu pas care este modul de recuperare adresa de e-mail Facebook.

Nu vă faceți griji, vă pot asigura că urmând instrucțiunile din acest articol, veți putea accesa din nou contul de Facebook folosind funcțiile puse la dispoziție de rețeaua socială Facebook.

Recuperare adresa de e-mail Facebook

Încep acest articol cu modul de recuperare adresa de e-mail Facebook, o să vă explic cum să recuperați adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe rețeaua de socializare, în cazul în care încă puteți să vă autentificați în contul vostru.

Sfaturile pe care urmează să vi le ofer, le puteți pune în practică de pe un smartphone și tabletă, prin aplicația oficială Facebook pentru Android și iOS/iPadOS, dar și de pe calculator, prin intermediul site-ului oficial Facebook. Citiți mai departe pentru mai multe detalii.

De pe telefon sau tabletă

De pe telefon sau tabletă

Dacă vă puteți autentifica în contul vostru, puteți afla cu ușurință adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe Facebook, folosind aplicația pentru rețeaua socială pentru smartphone-uri și tablete.

Pentru a face acest lucru, porniți aplicația pe dispozitivul vostru și conectați-vă la contul vostru. Apoi, în ecranul principal, apăsați pictograma situată în colțul din dreapta sus și atingeți Setări și confidențialitate> Setări> Informații personale.

Procedând astfel, vi se va afișa adresa de e-mail cu care sunteți înregistrat pe Facebook.

De pe calculator

De pe calculator

Dacă utilizați un calculator, accesați site-ul oficial Facebook și conectați-vă la contul vostru. Apoi, dați click pe pictograma ▼ situată în colțul din dreapta sus și, în meniul care vă este arătat, atingeți elementul Setări şi confidenţialitate> Setări.

Acum, faceți click pe elementul General, situat în bara din stânga. În acest fel, în ecranul Adresă de contact pentru cont, vi se va afișa adresa de e-mail cu care sunteți înregistrat pe Facebook. Simplu, nu?

Recuperare e-mail Facebook

Vă interesează să aflați cum să recuperați un e-mail pe care l-ați uitat? Nu vă faceți griji, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer, folosind aplicația Facebook pentru smartphone-uri și tablete, dar și de pe un calculator, prin intermediul site-ului oficial Facebook.

Telefon sau tabletă

cum recuperezi e-mail facebook

Pentru a recupera adresa de e-mail Facebook, în cazul în care ați uitat-o ​​și nu mai puteți accesa contul, puteți acționa mai întâi prin aplicația oficială pentru smartphone-uri și tablete.

Deci, porniți aplicația Facebook, apăsând pictograma acesteia situată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului. Apoi, în ecranul de conectare care vă este arătat, atingeți pe cuvântul Ai uitat parola?.

Acum, tastați numărul de telefon asociat contului vostru în câmpul de text care vă este arătat și apăsați butonul Căutare. Făcând acest lucru, vi se va afișa contul asociat numărului vostru de telefon și vi se va afișa parțial adresa de e-mail cu care sunteți înregistrat.

După ce vă reamintiți adresa de e-mail asociată contului vostru, puteți să o folosiți pentru autentificare, tastând-o împreună cu parola în ecranul principal în aplicația Facebook.

Calculator

cum recuperezi un e-mail facebook

Doriți să recuperați e-mailul Facebook utilizând un calculator? Ei bine, pentru acest lucru trebuie să vă conectați la site-ul oficial Facebook folosind browserul pe care îl utilizați în general pentru a naviga pe Internet.

Odată ce pagina de pornire Facebook este afișată, faceți click pe Ai uitat contul? situat în dreapta sus.

În noul ecran care vă va fi afișat, tastați numărul de telefon asociat contului vostru și apăsați butonul Caută. Făcând acest lucru, vi se va afișa contul de Facebook și veți putea recupera adresa de e-mail, chiar dacă este parțial ascunsă.

Acum, dacă vă amintiți adresa de e-mail, puteți să vă conectați la Facebook în mod normal, completând câmpurile de conectare de pe ecranul principal și apoi apăsând butonul Conectează-te.

Aflare adresa de e-mail Facebook

Pentru a recupera adresa de e-mail la Facebook, puteți încerca, de asemenea, să solicitați prietenilor să vă viziteze profilul, în cazul în care ați setat adresa voastră de e-mail ca fiind vizibilă, în setările de confidențialitate. În plus, puteți folosi metodele de mai jos și pentru a vedea adresa de e-mail a altor utilizatori (dacă este publică).

Telefon Android

recuperare adresa de e-mail Facebook telefon Android

Pentru a afla adresa de e-mail a unui utilizator Facebook de pe un telefon sau o tabletă Android, porniți aplicația Facebook și căutați, prin intermediul motorului de căutare integrat (pictograma lupă), profilul utilizatorului.

Apoi atingeți elementul Despre și uitați-vă în secțiunea Informații de contact pentru a vizualiza adresa de e-mail.

Cu toate acestea, rețineți că în această secțiune puteți adăuga și o altă adresă de e-mail du doar cea cu care sunteți înregistrat pe Facebook. În acest caz, operațiunea în cauză poate să nu fie utilă pentru a găsi datele contului vostru, dar încercarea moarte n-are.

Calculator

Dacă utilizați un calculator și doriți să aflați adresa de e-mail a unui prieten care nu mai poate accesa contul său, trebuie să căutați mai întâi profilul său, prin intermediul motorului de căutare Facebook.

Apoi faceți click pe fila Despre din partea de sus și faceți click pe Informații de contact. Făcând acest lucru, vi se va afișa adresa de e-mail publică a contului în cauză (la rubrica E-mail).

Această metodă este utilă numai dacă adresa de e-mail setată în informațiile de contact este aceeași cu cea cu care v-ați înscris pe rețeaua de socializare Facebook.