Aplicații pentru Facebook Android sau iPhone

Aplicații pentru Facebook Messenger gratis Android sau iPhone. Sunteți un iubitor de rețele sociale și, în special, Facebook este cel pe care îl preferați? Din momentul în care petreceți mult timp în cadrul platformei populare, vă întrebați dacă există aplicații pentru Facebook care pot oferi o utilizare complementară a acestui serviciu.

Aplicații pentru Facebook Messenger Android sau iPhone

Aplicațiile Facebook despre care vom vorbi vă vor ajuta să utilizați mai bine rețeaua socială Facebook.

Facebook Lite (Android)

Aplicații pentru Facebook messenger Facebook Lite (Android)

Disponibil numai pentru smartphone-uri și tablete cu sistemul de operare Android, Facebook Lite nu este decât o versiune mult mai slăbuță a rețelei sociale Facebook. Comparativ cu versiunea normală, aplicația Facebook Lite este o aplicație destinată dispozitivelor mobile cu caracteristici hardware mai puțin performante. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că aplicația Facebook Lite consumă mai puține date și funcționează mai bine.

Principalele caracteristici pentru utilizarea serviciului Facebook rămân aceleași, dar, pe de altă parte, aplicația oferă o instalare mai rapidă direct din Magazinul Google Play pentru Android, ocupând mai puțin spațiu în memorie. Încărcarea fotografiilor și a videoclipurilor este mult mai rapidă și, în ceea ce privește optimizarea, aplicația funcționează foarte bine și cu rețele de 2G/ sau conexiuni mai lente de internet.

Deci, dacă aveți un smartphone Android mai puțin performant, ar trebui să utilizați Facebook Lite pentru a profita din plin de rețeaua socială Facebook.

După ce instalați aplicația și o deschideți, va trebui să vă conectați la rețeaua socială introducând datele voastre, cum ar fi adresa de e-mail (sau numărul de telefon) și parola. După conectare, vă veți afla în fața rețelei sociale așa cum o știi deja, diferența este interfața de utilizator care este mult mai simplă.

Facebook Messenger (Android/iOS)

Facebook Messenger (Android iOS)

O aplicație pentru Facebook pe care trebuie să o descărcați în mod absolut pentru a utiliza în totalitate rețeaua socială este Facebook Messenger. Dacă nu ați auzit niciodată de aceasta, trebuie să știți că este o aplicație esențială pentru a putea trimite mesaje persoanelor din rețeaua socială. Când încercați să contactați în mod privat un prieten de pe Facebook, vi se va cere să instalați aplicația Facebook Messenger.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS.

Facebook Messenger Lite (Android)

Facebook Messenger Lite (Android)

Vorbind despre aplicații pentru Facebook trebuie să menționez și Facebook Messenger Lite, care este cea mai lejeră versiune a aplicației de mesagerie. După cum am explicat deja mai sus la aplicația Facebook Lite, este o versiune mai ușoară, concepută pentru dispozitivele Android care nu sunt deosebit de performante în ceea ce privește caracteristicile hardware.

Spre deosebire de aplicația Facebook Messenger, această versiune Lite consumă mai puțin trafic de date și oferă o instalare mai rapidă, precum și reducerea memoriei în dispozitiv.

Principalele caracteristici (trimiterea de mesaje, trimiterea de linkuri, conținutul multimedia și emoji sau autocolante) sunt încă prezente în aplicație. De asemenea, merită menționat faptul că aplicația are o interfață de utilizator mai simplă, optimizată în special pentru dispozitivele cu versiuni mai vechi de Android.

Facebook Pages Manager (Android/iOS)

Facebook Pages Manager (Android iOS)

O altă aplicație pentru Facebook este Facebook Page Manager, aceasta este o aplicație indispensabilă pentru oricine are o pagină Facebook.

Puterea acestei aplicații este posibilitatea de a gestiona propria pagină Facebook în orice mod, așa cum se poate face prin versiunea web (din browser). Pentru a utiliza aplicația și, astfel, pentru a gestiona pagina Facebook pe care o aveți (sau paginile, dacă aveți mai multe), va trebui să vă conectați cu contul vostru de Facebook, apoi veți putea accesa toate ecranele de administrare etc.

Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS.

Alte aplicații pentru Facebook Messenger

Alte aplicații pentru Facebook Messenger

Mai jos veți găsi alte aplicații pentru Facebook pe care le puteți utiliza pentru a extinde funcționalitatea rețelei sociale.

  • MSQRD (Android / iOS): achiziționată de Facebook, MSQRD este o aplicație care vă permite să aplicați filtre pe față în timp real, similar cu ceea ce puteți face pe Instagram și Snapchat.
  • Instagram (Android / iOS): aceasta este rețeaua socială pentru fotografii, achiziționată de Facebook.
  • Workplace by Facebook/Workplace Chat (Android / iOS): aceasta este o aplicație care vă permite să utilizați o alternativă la rețeaua socială pentru a organiza munca în echipă. Pe scurt, acesta este chat-ul pentru mesageria instant pentru Workplace by Facebook.

Dacă căutați aplicații pentru ciclism, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicații pentru ciclism bicicletă GPS Android sau iPhone.