Aplicații pentru ciclism bicicletă GPS Android sau iPhone

Aplicații pentru ciclism bicicletă GPS Android sau iPhone. Cauți o aplicație pentru distanța parcursă (kilometraj) cu bicicleta? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit, în acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru bicicletă.

Aplicații pentru ciclism bicicletă GPS Android sau iPhone

Atunci când vine vremea caldă, unul dintre lucrurile pe care le iubiți cel mai mult este să vă petreceți timpul departe de casă și, în cele mai multe dintre aceste momente, să călătoriți pe bicicletă. Prin urmare, îmi imaginez că petreceți mult timp pedalând și că din momentul în care sunteți pasionat de acest sport, doriți să aflați mai multe despre posibilitatea de a instala aplicații legate de acest sport pe dispozitivul mobil Android și iOS.

Cu Aplicațiile despre care vom vorbi în acest articol puteți urmări activitățile sportive desfășurate cu bicicleta. Așa că pregătiți smartphone-ul sau tableta, descărcați, instalați și testați aplicațiile care credeți că sunt pe placul vostru.

Strava GPS (Android/iOS)

Aplicații pentru ciclism Strava GPS (Android iOS)

Un pasionat de ciclism, nu poate să rateze o aplicație precum Strava GPS Running and Cycling care, după numele în sine, este o aplicație care funcționează cu GPS-ul smartphone-ului pentru a vă permite să urmăriți rutele efectuate pe bicicletă. Încercați această aplicație și veți vedea că nu veți regreta.

Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru telefoane și tablete Android sau din App Store pentru telefoane sau tablete iOS.

Runtastic Road Bike & GPS (Android/iOS)

Runtastic Road Bike & GPS (Android/iOS)

Deoarece vă place sportul, cu siguranță cunoașteți aplicația Runtastic și numeroasele sale versiuni dedicate diferitelor tipuri de sport. Aplicația o puteți descărca și instala din Magazinul Google Play sau din iTunes pentru dispozitive iOS.

Aplicația Runtastic Road Bike GPS este o aplicație dedicată ciclismului și este dezvoltată de compania Runtastic, o companie renumită pentru aplicațiile sale de tip similar pentru atleții.

La fel ca multe alte aplicații, aplicația Runtastic este disponibilă și într-o versiune Pro cu mai multe caracteristici suplimentare. Aplicația costă 4,99 euro în Magazinul Google Play și 5,99 euro în App Store.

Map My Ride GPS Cycling (Android/iOS)

Map My Ride GPS Cycling (Android iOS)

O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați este MapMyRide, o aplicație dezvoltată de binecunoscuta companie americană de îmbrăcăminte sport Under Armor, Inc.

Aplicația în cauză îndeplinește funcțiile de urmărire foarte bine pentru propria activitate sportivă, interconectând cu GPS-ul pentru a avea întotdeauna un istoric cu pregătirile efectuate. Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru dispozitive iOS.

Aplicația este gratuită, dar este limitată, aveți posibilitatea de a cumpăra versiunea completă la un cost de 3,29 euro pentru Android și 3,49 euro pentru iOS.

Alte aplicații pentru ciclism bicicletă GPS

Alte aplicații pentru ciclism bicicletă GPS

Pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită aplicație pentru ciclism, vreau să menționez mai jos și alte aplicații populare disponibile pentru smartphone-uri Android și iOS.

  • Runtastic Mountain Bike (Android / iOS) – Dezvoltată de binecunoscuta companie Runtastic, este practic identică cu aplicația Runtastic Road Bike (despre care v-am vorbit mai sus), cu diferența de a fi o aplicație menită să vă monitorizeze activitatea pe bicicletă. Aplicația este gratuită, dar este disponibilă și într-o versiune Pro, care costă 4,99 euro pentru Android și 5,99 euro pentru iOS.
  • Naviki (Android / iOS / Windows Mobile) – O aplicație excelentă care vă permite să urmăriți călătoria efectuată pe bicicletă. Caracteristica cea mai interesantă este capacitatea de a oferi trasee avantajoase pentru a ajunge rapid la destinație. Aplicația este gratuită dar puteți face și achiziții în aplicație.
  • Bike Computer – Your Personal Cycling Tracker (Android) – aceasta este o aplicație gratuită mult apreciată pentru interfața de utilizator care poate fi utilizată pentru a monitoriza activitatea fizică pe două roți. Aplicația este gratuită pentru descărcare, dar puteți face achiziții în aplicație pentru a profita de unele caracteristici Premium.
  • BikeMap (Android / iOS) – dacă vă place ciclismul, aceasta este aplicația pentru voi. Datorită acestei aplicații puteți identifica cu ușurință pistele pentru biciclete și alte utilități concepute special pentru ciclism. Aplicația este gratuită, dar puteți face oricând achiziții în aplicație pentru caracteristici suplimentare.

Dacă căutați aplicații pentru slăbit, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicații pentru slăbit Android sau iPhone.