Programe de făcut pliante, fluturași, flyere pe PC

Programe de făcut pliante, fluturași, flyere pe PC. Dacă căutați un program de creat pliante, fluturași, sau flyere pe PC, și nu online, sunteți în locul potrivit. Mai jos veți găsi o listă cu câteva programe pentru acest scop.

cele mai bune programe de făcut pliante, fluturași si flyere

Programe de creat pliante există pentru toate gusturile și pentru toate nevoile pentru Windows, MacOS și Linux, unele gratuite iar altele la plată. Nu trebuie decât să alegeți din lista de mai jos, care program este pe placul vostru.

Scribus (Windows/macOS/Linux)

Programe de făcut pliante

Primul program de făcut pliante este Scribus. Este un program gratuit și open source care vă permite să creați conținut editorial, cum ar fi ziare, reviste, bilete, cărți poștale și pliante.

Are o interfață de utilizator destul de simplă, și pe site-ul său oficial puteți găsi multe tutoriale utile care explică pas cu pas cum să creați diferite tipuri de pliante, flyere, profitând pe deplin de întregul potențial al programului.

Programul Scribus este gratuit și este compatibil cu Windows, MacOS și Linux. Dați click pe acest link pentru a descărca programul pe calculator.

Microsoft Office (Windows/macOS)

Programe de făcut pliante fluturași flyere pe PC Microsoft Office

Microsoft Office, este fără nicio îndoială unul dintre cele mai bune programe de creat flyere. Renumita suită de productivitate de la Redmond include programe cum ar fi Word și Publisher, care pot fi folosite scopului în cauză. Pentru download dați click pe acest link.

Adobe InDesign (Windows/macOS)

Programe de făcut pliante fluturași flyere pe PC Adobe InDesign

Adobe InDesign este unul dintre cele mai populare programe de făcut pliante. Datorită numeroaselor caracteristici avansate și interfața sa de utilizator simplă de utilizat, este potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți.

Vă permite să creați orice tip de conținut editorial: ziare, reviste, pliante și multe altele. Acesta include, de asemenea, o gamă largă de instrumente avansate care oferă un aspect profesional oricărei creații.

InDesing este disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS. Cu toate acestea, puteți utiliza programul fără costuri pentru o perioadă de probă de 30 de zile. Pentru download acest program pe calculator dați click pe acest link.

Serif PagePlus Starter Edition (Windows)

Programe de făcut pliante fluturași flyere pe PC Serif PagePlus Starter Edition

PagePlus Starter Edition este un program care vă permite să creați și să imprimați documente de toate felurile: fluturași, pliante, pagini de ziare și multe altele.

Acesta include funcții avansate de procesare a textului, diverse scheme de culori pentru grafică, un sistem de aliniere a literelor și a imaginilor, extrem de eficient, acest lucru permite și utilizatorilor mai puțin experimentați să creeze conținut profesional.

PagePlus Starter este disponibil numai pentru sistemele de operare Windows și este gratuit. Este de asemenea disponibil într-o versiune la plată care oferă mai multe caracteristici și modele gata de utilizare. Pentru download programul pe calculator, dați click pe acest link.

Alte programe de făcut pliante, fluturași, flyere

Dacă nu ați găsit un program de făcut pliante, fluturași, flyere pe placul vostru în lista de mai sus, puteți oricând să încercați alte programe din lista de mai jos.

Spring Publisher (Windows)
Swift Publisher (macOS)
Pages (macOS)

Pentru cei care doresc aplicații de făcut pliante pe un dispozitiv mobil Android sau iOS, avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații de făcut pliante, fluturași, pe Android sau iPhone.

Comments 2