Programe de convertit video DVD în MP4 pe PC

Programe de convertit video DVD în MP4 pe PC. Dacă sunteți în căutarea unui program de convertit video sau DVD-uri în MP4, sunteți în locul potrivit. Vom enumera câteva programe gratuite de acest gen. Aceste programe sunt de folos pentru cei care are o colecție mare de DVD-uri, se știe bine că DVD-urile se pot zgâria rupe etc. Deci ar fi bine salvate undeva pe hard disk-uri de rezervă.

Programe de convertit video DVD în MP4 pe PC

Programe de convertit video

Din lista de mai jos alegeți care program credeți că este pe placul vostru și treceți la treabă. Programele sunt ușor de folosit, nu necesită mari cunoștințe pentru a converti un video sau DVD.

Trebuie menționat faptul că unele dintre ele se poate folosi și pe MAC nu neapărat pe un PC cu Windows. Iar dacă terminați de convertit fișierele video sau DVD-urile, și căutați programe de ars pe DVD, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Programe de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac.

Program de convertit video HandBrake

Programe de convertit video DVD în MP4 pe PC HandBrake

Unul dintre cele mai bune programe pe care îl puteți folosi pentru a vă converti DVD-urile în MP4 este HandBrake. Este un program gratuit și open source care funcționează atât pe Windows cât și pe Mac. Este extrem de simplu și include profiluri personalizate de conversie care vă permit să obțineți videoclipuri optimizate pentru redarea pe PC-uri, smartphone-uri, tablete sau console de jocuri video.

Pentru a descărca HandBrake pe computerul vostru, conectați-vă la site-ul programului și faceți clic pe butonul Download HandBrake .

Movavi Video Converter

Programe de convertit video DVD în MP4 Movavi Video Converter

Un alt program excelent pe care îl puteți folosi pentru conversia DVD-urilor în MP4 este Movavi Video Converter. Acesta este la plată (dar poate fi folosit într-o versiune de încercare care rulează timp de 7 zile fără limitări) disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac, cu el puteți converti între toate formatele video importante (AVI, MP4, MKV etc.), precum și copierea DVD-urilor, pentru a le salva pe computer sau pentru a le arde pe alte DVD-uri.

Pentru a folosi programul, conectați-vă mai întâi la site-ul web oficial și faceți clic pe butonul Download for free, pentru a începe descărcarea pe PC sau laptop.

WinX DVD Ripper

Programe de convertit video DVD în MP4 WinX DVD Ripper

Un alt program pe care îl puteți folosi se numește WinX DVD Ripper excelent pentru a converti un DVD în MP4. Acesta este un program gratuit (dar și într-o variantă la plată cu un număr mai mare de caracteristici), care rulează atât pe Windows cât și pe Mac și poate realiza aproape aceleași funcții ca și programele cele de mai sus: se poate converti DVD-uri videoclipuri în alte formate.

Pentru a descărca programul pe PC sau laptop conectați-vă la site-ul oficial al programului și faceți clic pe butonul Free Download DVD Ripper.

Dacă căutați un program de copiat DVD-uri pe PC, avem un articol despre acest subiect aici. Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux.