Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux

Vă este mare frică că o să vă pierdeți DVD-urile prețioase sau, chiar mai rău, să nu mai funcționeze corect peste noapte? Ați gândit bine să faceți niște cercetări pe net pentru a vedea cum să creați copii de rezervă ale DVD-urilor voastre dragi.

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux

Mai jos veți găsi mai multe programe de copiat DVD-uri, trebuie doar să decideți ce program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux este bun pentru voi să îl descarcați și apoi la treaba.

HandBrake (Windows/Mac)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac handbrake

HandBrake este un program open source care vă permite să copiați DVD-uri și să le transformați în fișiere video optimizate pentru a fi vizualizate pe PC sau pe dispozitive portabile Apple, cum ar fi iPhone, iPad și iPod. Este foarte ușor de utilizat și acceptă toate formatele video importante .

Formatele de ieșire disponibile sunt MP4 și MKV cu următoarele codificări: H.265 (x265 și QuickSync), H.264 (x264 și QuickSync), H.265 MPEG-4 și MPEG-2, VP8, VP9 și Theora. Software-ul este gratuit și funcționează atât pe Windows cât și pe Mac (dar și pe Linux)

Pentru a-l folosi, mergeți la site-ul de internet al programului și faceți clic pe butonul Download HandBrake x.x.x plasat în mijlocul paginii pentru a începe descărcarea software-ului.

DVDFab DVD Copy (Windows/Mac)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux DVDFab DVD Copy

DVDFab DVD Copy este unul dintre cele mai bune programe de copiere a DVD-urilor chiar și Blu-Ray pe hard diskul computerului sau pe alte DVD-uri. Acesta include o gamă foarte largă de funcții avansate care vă permit să selectați numai elementele care trebuie copiate de pe DVD-uri video (piese audio, subtitrare etc.).

De asemenea, elimină cea mai recentă protecție împotriva copierii de pe DVD și Blu-Ray. Programul este pentru Windows și Mac și este la plată, dar este disponibil într-o versiune de încercare gratuită , care poate fi utilizat fără limitări pentru câteva zile.

Pentru a-l utiliza, mergeți mai întâi la site-ul web al programului, faceți clic pe numele sistemului de operare utilizat pe calculatorul vostru din partea de jos și apoi pe butonul Try It Free, pentru a descărca DVDFab DVD Copy pe computer.

ImgBurn (Windows)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux ImgBurn

Printre cele mai bune programe de copiere DVD este ImgBurn. Acesta este unul dintre cele mai interesant program care aparține panoramei freeware pentru arderea CD-urilor și DVD-urilor. Principalele sale avantaje sunt arderea și crearea de fișiere în imagine de orice tip.

Are o interfață foarte simplă pentru a-l utiliza și suportă toate formatele principale de fișiere imagine: BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG și PDI.

Pentru a-l folosi, accesați site-ul Web ImgBurn și apăsați pe link-ul Mirror 7 – Provided by ImgBurn (dacă nu funcționează, selectați un alt link), pentru a începe să descărcați programul pe computer.

Clone DVD (Windows)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux clone dvd

Într-o selecție de programe pentru copierea DVD-urilor, Clone DVD nu putea să lipsească, un software care are în numele său principala funcție pentru care este cunoscut: copierea DVD-urilor de orice fel pe DVD-uri goale.

Vă permite să personalizați copia DVD video și integrează o serie de caracteristici avansate care vă permit să clonați orice tip de disc fără probleme sau pierderi de calitate. Software-ul este la plată, dar este disponibil într-o versiune gratuită de încercare.

Pentru a-l folosi, mai întâi mergeți la pagina de descărcare a programului și apăsați pe butonul Download din stânga pentru a descărca versiunea de încercare a software-ului pe computer.

Ashampoo Burning Studio FREE (Windows)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux Ashampoo Burning Studio FREE

Ashampoo Burning Studio FREE este una dintre cele mai bune soluții de ardere disponibile pentru sistemul de operare Windows. Acesta include tot ce aveți nevoie pentru a arde CD-uri, DVD-uri și Blu-Ray de orice fel.

Printre funcțiile sale există și una care vă permite să scrieți pe DVD-uri goale. Este foarte simplu de utilizat și are, de asemenea, o interfață de utilizator drăguță. Singurul lucru care trebuie luat în considerare este că, pentru a-l folosi, trebuie să vă înregistrați.

Pentru a-l descărca pe computer, mergeți la site-ul programului și apăsați pe butonul Download din partea dreaptă. Apoi dați clic pe butonul Download Now în noua pagină afișată.

AnyDVD (Windows)

Program de copiat DVD-uri pe Windows Mac și Linux anydvd

Majoritatea programelor gratuite de ardere, cum ar fi cele menționate mai sus, se descurcă bine, dar nu pot copia DVD-uri protejate. Pentru a rezolva problema, puteți folosi AnyDVD.

Este un driver mic care, odată instalat, deblochează automat DVD-urile protejate, permițându-vă să faceți copii cu orice program. Acesta este la plată, dar este disponibil într-o versiune de încercare gratuită de 21 de zile.

Pentru a-l folosi, mergeți la site-ul de internet, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă doriți să faceți videoclipuri cu poze și muzică avem un articol aici. Cum se face videoclipuri cu poze și muzică.