Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac

Doriți să transferați colecția de filme AVI sau alte formate stocate pe computer pe DVD-uri, astfel încât să le puteți urmări pe toate în timp ce stați confortabili pe canapeaua din fața televizorului acasă? Cu acest tutorial vreau să vorbesc despre programele care, în opinia mea, sunt cele mai bune pentru a pune filme pe DVD.

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac

Mai jos veți vedea mai multe programe, alegeți un program de pus filme pe DVD pentru Windows sau Mac și treceți la treabă.

Singurul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este faptul că procedura de inscripționare (ardere) poate dura ceva timp, în funcție de puterea computerului în uz și de mărimea filmului care trebuie inscripționat.

DVDFab DVD Ripper (Windows/Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac dvdfab dvdripper

Primul dintre programele de pus filme pe DVD despre care aș vrea să vorbesc este DVDFab DVD Ripper. Este un software pentru sistemele de operare Windows și Mac care vă permite să efectuați operațiuni de ardere pe DVD. Vă permite să puneți pe disc orice format de fișier video cu o simplitate dezarmantă și printr-o interfață de utilizator foarte interesantă.

Din păcate, nu este un program gratuit. Cu toate acestea, puteți descărca versiunea de încercare fără costuri care rulează pentru câteva zile fără limitări.

Pentru a folosi acest program, mergeți mai întâi la site-ul web al programului, faceți clic pe numele sistemului de operare utilizat de calculatorul vostru din partea de jos și apoi pe butonul Try It Free, pentru a descărca programul.

DVDStyler (Windows/Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac DVDStyler

DVDStyler este un program gratuit și open source ce permite crearea de DVD-uri cu meniuri interactive pornind de la fișiere AVI, MOV, MP4, MPEG, OGG și WMV.

Acesta este conceput pentru a fi ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experți și are o gamă largă de șabloane care vă permit să creați meniuri cu aspect profesional în câteva clicuri. Vă permite să personalizați fundaluri, texte, fonturi, culori și multe altele. Funcționează pe Windows și pe Mac.

Pentru a folosi programul, mergeți la site-ul programului și faceți clic pe butonul Download Now! care se află în partea dreaptă sus și apoi pe link-ul de sub numele sistemului de operare utilizat în computer (de ex. DVDStyler-3.0.4-win64.exe dacă utilizați Windows pe 64 de biți sau DVDStyler-3.0.4-MacOSX). dmg dacă utilizați un Mac), astfel încât să îl puteți descărca imediat pe computer.

Avi2DVD (Windows)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac avi2dvd

Avi2DVD este unul dintre cele mai bune programe pentru a pune filme pe DVD gratuit. Se bazează pe mai multe codecuri și programe gratuite incluse în pachetul său de instalare pentru a oferi utilizatorului o modalitate rapidă și ușoară de a converti cele mai importante formate de fișiere video pe DVD care pot fi redate pe orice player.

Are o interfață foarte simplă, și este simplu de utilizat, prin care puteți seta toți parametrii DVD-ului video. Programul este doar pentru sistemele de operare Windows.

Pentru a folosi acest program, mergeți mai întâi la site-ul programului și apoi faceți clic pe butonul Download din partea stângă sus și pe linkul Softpedia Mirror (EU), pentru a descărca programul pe computer.

AVStoDVD (Windows)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac avstodvd

Similar cu Avi2DVD, AVStoDVD vă permite să convertiți formate AVI și alte fișiere video pe DVD . Este complet gratuit și suportă programe precum AviSynth, QuEnc / HCenc / ReJig / FFmpeg și BatchMux pentru a crea DVD-uri cu meniuri interactive și subtitrări personalizate. DVD-urile obținute pot fi salvate ca fișiere de imagine și arse cu alte programe speciale.

Programul este destinat exclusiv Windows-ului și este disponibil și într-o versiune portabilă, care nu necesită o instalare pentru a funcționa.

Pentru a descărca programul, mergeți la site-ul de Internet și faceți clic pe link-ul Installer pe care îl găsiți în secțiunea Downloads: pentru a descărca programul pe computer.

Burn (Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac Burn

Burn este un program gratuit pentru ardere care vă permite să creați orice tip de DVD (precum și CD). Este gratuit, și este doar pentru MacOS și vă permite să inscripționați rapid toate filmele AVI, MP4 și MKV pe DVD.

Pentru a folosi acest program, mergeți la site-ul web al programului și faceți clic pe Download 64-bit version din dreapta jos.

Dacă cumva aveți nevoie de programe de copiat DVD-uri avem un articol aici. Programe de copiat DVD-uri pentru Windows și Mac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *