Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac

Doriți să transferați filmele AVI sau alte formate pe DVD-uri, astfel încât să le puteți urmări pe toate în timp ce stați confortabili pe canapeaua din fața televizorului ? În acest articol veți găsi  programele care, în opinia mea, sunt cele mai bune programe de inscripționat filme pe DVD.

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac

Mai jos veți veți găsi lista cu programe, alegeți un program de pus filme pe DVD pentru Windows sau Mac și treceți la treabă. Singurul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este faptul că procedura de inscripționare (ardere) poate dura ceva timp, în funcție de puterea PC-ului vostru și de mărimea filmului care trebuie inscripționat.

DVDFab DVD Ripper (Windows/Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac dvdfab dvdripper

Primul dintre programele de pus filme pe DVD despre care aș vrea să vorbesc este DVDFab DVD Ripper. Acesta este un soft pentru sistemele de operare Windows și Mac care vă permite să efectuați operațiuni de ardere pe DVD. Vă permite să puneți pe disc orice format de fișier video foarte rapid și simplu printr-o interfață de utilizator foarte atractivă.

Din păcate, nu este un program gratuit. Cu toate acestea, puteți descărca versiunea de încercare fără costuri care rulează pentru câteva zile fără limitări.

Pentru download acest program, accesați site-ul web oficial, faceți click pe numele sistemului de operare utilizat de calculatorul apoi pe butonul Try It Free, pentru a descărca programul.

DVDStyler (Windows/Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac DVDStyler

DVDStyler este un program gratuit și open source ce permite crearea de DVD-uri cu meniuri interactive pornind de la fișiere AVI, MOV, MP4, MPEG, OGG și WMV.

Acesta este conceput pentru a fi ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experți, și are o gamă largă de șabloane care vă permit să creați meniuri cu aspect profesional. Vă permite să personalizați fundaluri, texte, fonturi, culori și multe altele. Funcționează pe Windows și Mac.

Pentru download, accesați la site-ul programului și faceți click pe butonul Download Now! care se află în partea dreaptă sus și apoi pe link-ul de sub numele sistemului de operare utilizat pe PC (de ex. DVDStyler-3.0.4-win64.exe dacă utilizați Windows pe 64 de biți sau DVDStyler-3.0.4-MacOSX). dmg dacă utilizați un Mac), astfel încât să îl puteți descărca imediat pe PC.

Avi2DVD (Windows)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac avi2dvd

Avi2DVD este unul dintre cele mai bune programe pentru a pune filme pe DVD gratuit. Se bazează pe mai multe codecuri și programe gratuite incluse în pachetul său de instalare pentru a oferi utilizatorului o modalitate rapidă și ușoară de a converti cele mai importante formate de fișiere video pe DVD.

Are o interfață foarte simplă prin care puteți seta toți parametrii DVD-ului video. Programul este doar pentru sistemele de operare Windows. Pentru download acest program, accesați site-ul programului și apoi faceți click pe butonul Download în partea stângă sus, apoi pe linkul Softpedia Mirror (EU), și descărcați programul pe calculator.

AVStoDVD (Windows)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac avstodvd

Similar cu Avi2DVD, AVStoDVD vă permite să convertiți formate AVI și alte fișiere video pe DVD. Este complet gratuit și suportă programe precum AviSynth, QuEnc/HCenc/ReJig/FFmpeg și BatchMux pentru a crea DVD-uri cu meniuri interactive și subtitrări personalizate. DVD-urile obținute pot fi salvate ca fișiere ISO și arse cu alte programe.

Programul este compatibil doar cu Windows și este disponibil și într-o versiune portabilă, care nu necesită o instalare pentru a funcționa. Pentru a descărca programul, accesați acest site și faceți click pe link-ul Installer pe care îl găsiți în secțiunea Downloads: pentru a descărca programul pe calculator.

Burn (Mac)

Program de pus filme pe DVD pentru Windows și Mac Burn

Burn este un program gratuit pentru ardere care vă permite să creați orice tip de DVD (dar și CD). Programul este gratuit și este doar pentru MacOS și vă permite să inscripționați rapid toate filmele AVI, MP4 și MKV pe DVD. Pentru download, accesați acest link și faceți click pe Download 64-bit version în dreapta jos pe pagină.

Dacă aveți nevoie de programe de copiat DVD-uri, vă sfătuiesc să aruncați o privire la un articol separat. Programe de copiat DVD-uri pentru Windows și Mac.