Program pentru optimizare Windows 10 (Win10Clean)

Program pentru optimizare Windows 10 (Win10Clean). În acest articol vom vorbi despre un program gratuit cu care puteți optimiza sistemul operativ Windows 10 pe PC sau laptop.

Program pentru optimizare Windows 10 (Win10Clean)

Windows 10 vă permite să îl personalizați sau să faceți setări generale cu ajutorul regiștrilor. Dar unele dintre aceste setări nu sunt ușor de accesat pentru un utilizator nou.

Program pentru optimizare Windows 10 pe PC sau laptop

Win10Clean este un program simplu care vă permite să optimizați setările în Windows 10. Deci, ce tip de optimizare oferă Win10Clean?

Programul oferă câteva opțiuni utile, care nu sunt disponibile pentru utilizator. Chiar dacă sunteți nou cu setările de optimizare, nu aveți cum să greșiți ceva în setările pe care doriți să le faceți.

Programul are trei file principale. Fila de start are câteva opțiuni utile, cum ar fi Disable Windows Defender, Revert Explorer to Windows 7 style, Disable HomeGroup, Don’t’ reinstall uninstalled apps, Disable start menu ads, Uninstall OneDrive, Disable GameDVR, și Clean up the context menu.

Aceste opțiuni nu sunt disponibile în setările sistemului. Cea de-a doua filă are Win10/metro app în care puteți dezinstala aplicațiile care sunt preinstalate în Windows 10. Puteți elimina aplicațiile preinstalate cum ar fi XBox, Store, Photos, Cortana, Maps și multe altele. Trebuie doar să selectați fișierul și apoi să faceți click pe opțiunea de ștergere.

Program pentru optimizare Windows 10 pe sau laptop

Programul este portabil și este gratuit, cu acest program puteți elimina cu ușurință cele mai frecvente neplăceri din Windows 10. Chiar dacă programul va efectua modificări în registru atunci când faceți modificări, trebuie să știți că puteți reveni la setările originale.

Pentru download accesați site-ul github și faceți click pe Colne or download, în fereastra de tip pop-up care apare faceți click pe Download ZIP.

Dacă căutați programe pentru animație 3D, avem un articol cu cele mai bune programe pentru animație. Iar dacă doriți să modificați setările la monitor, avem un articol care vă poate fi de folos. Modifică setările la monitor cu ControlMyMonitor.