Modifică setările la monitor cu ControlMyMonitor

Modifică setările la monitor pe PC sau laptop cu ControlMyMonitor. Monitorul este parte integrantă a PC-ului vostru și având un monitor bun este important pentru utilizarea acestuia. Uneori este posibil să fie necesar să ajustați setările monitorului cum ar fi temperatura culorii, luminozitatea etc.

Modifică setările la monitor cu ControlMyMonitor

Dar nu toate opțiunile sunt furnizate de PC și trebuie să folosiți programe terță. ControlMyMonitor este un instrument gratuit pentru a modifica cu ușurință setările monitorului. Programul vă permite să vizualizați și să modificați setările monitorului (caracteristicile VCP) cum ar fi luminozitatea, contrastul, claritatea, balanţa de culori și multe altele.

Program care modifică setările la monitor

Programul vă oferă o interfață simplă și ușor de utilizat pentru a modifica setările monitorului. Dacă utilizați mai multe monitoare, puteți selecta fiecare monitor din lista derulantă disponibilă. Toate monitoarele conectate vor fi afișate în listă.

Pentru a modifica un singur element, selectați elementul pe care doriți să îl modificați, apoi faceți dublu click pe element (sau apăsați tasta F6). De asemenea, puteți mări sau micșora valoarea curentă utilizând opțiunile Increase Value sau Decrease Value (în meniul de setări). De asemenea, puteți mări/micșora valorile utilizând rotița mouse-ului, în funcție de opțiunea selectată din Options -> Change Value With Mouse Wheel. În mod prestabilit, caracteristica roții mouse-ului este activă când țineți apăsată tasta Ctrl.

De asemenea, programul oferă linia de comandă, execuția parametrilor pentru monitoare. Puteți să exportați toate setările monitorului într-un fișier de configurare și apoi să încărcați mai târziu aceeași configurație înapoi în monitor.

ControlMyMonitor nu necesită niciun proces de instalare sau fișiere DLL suplimentare. Acesta este un program complet portabil și îl puteți rula direct după ce îl descărcați. Pentru download acest program care modifică setările la monitor, accesați site-ul nirsoft și faceți click pe link-ul Download ControlMyMonitor.

Dacă nu știți cum să închideți automat monitorul la PC sau laptop, avem un articol separat despre cum se închide monitorul la laptop sau PC când este blocat.