Program pentru gestionare fotografii pe PC sau Facebook

Program pentru gestionare fotografii pe PC, Google + sau Facebook. Rețelele sociale au devenit o parte integrantă din viața multor utilizatori, în special a celor mai serioși utilizatori a internetului.

Program pentru gestionare fotografii pe PC sau Facebook

Luând în considerare acest lucru, cu siguranță nu este de mirare că majoritatea fotografiilor sunt partajate în rețea prin intermediul uneia sau mai multor rețele sociale.

Dar pe lângă rețele sociale, majoritatea fotografiilor sunt arhivate și pe PC sau laptop.

Pentru a evita confuzia și pentru a accesa cu ușurință nu numai fotografiile stocate online, ci și cele de pe computer, puteți folosi un program special, cum ar fi Photos +.

Acesta este un program complet gratuit, specific pentru Windows 8 și Windows RT, acesta poate fi descărcat direct din Magazinul Windows, care, odată ce este folosit, vă permite să îmbinați atât imaginile stocate pe Facebook și Google+, cât și pe cele prezente pe unitățile locale, programul oferă posibilitatea pentru a gestiona totul dintr-o fereastră unică.

Pe lângă simpla gestionare a imaginilor, programul Photos + oferă utilizatorilor săi un set puternic de instrumente de editare bazate pe Aviary, datorită cărora se poate edita și corecta fotografiile tăindu-le, ajustând luminozitatea, saturația și multe altele.

Toate imaginile sunt salvate în dosare care, prezintă miniaturi a imaginilor, dar cu un simplu clic pot fi vizualizate în dimensiunea lor originală.

Programul are o interfață de utilizator simplă și elegantă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, iar utilizarea sa este foarte simplă datorită comenzilor disponibile.

Pentru a descărca acest program pentru gestionare fotografii, conectați-vă la site-ul Microsoft, și în caseta de căutare tastați Photos +, apoi faceți clic pe rezultatul căutări. Iar în pagina care se deschide, va trebui să faceți clic pe butonul Download.

Dacă vi se pare că aveți poze reușite, trebuie să știți că puteți câștiga ceva bănuți cu ele, foarte simplu, cu ajutorul anumitor servicii online de Microstock, acestea oferă utilizatorilor această oportunitate. Pentru mai multe detalii citiți aici. Vinde poze pe net bani din fotografii.

Comments 1

  • iti multumesc pentru efortul de a publica articolul asta si mai ales pentru ca m-ai ajutat.

    toate bine, om bun!
    Bogdan