Vinde poze pe net (bani din fotografii)

Vinde poze pe net (bani din fotografii). Dacă sunteți în căutarea unor servicii online unde puteți vinde pozele voastre, trebuie să știți că acest articol vă va fi de folos. Puteți face bani din poze dacă aveți poze foarte reușite, deci merită să încercați.

Vinde poze pe net (bani din fotografii)

În acest articol despre vinde poze pe net (bani din fotografii) vă voi prezenta cele mai bune site-uri din această categorie. Pe scurt, veți găsi servicii Microstock unde puteți vinde pozele, dar mai întâi va trebui să vă creați un cont de utilizator pe aceste site-uri. Deci, nu căutați butonul de Upload înainte să vă creați un cont.

Vinde poze pe net cu Adobe Stock

Adobe Stock

Primul site pe care ar trebui să îl încercați pentru a vinde poze pe net este Adobe Stock, serviciul care vă permite să cumpărați și să vindeți fotografii pentru a fi utilizate în proiecte create cu software-ul platformei Adobe Creative Cloud (și nu numai). De asemenea, vă permite să încărcați fotografiile și să le vindeți cu câștiguri și drepturi de autor de 33% pentru fotografii și 35% pentru videoclipuri. Plata se face prin intermediul PayPal când ați ajuns la suma de cel puțin 50 de euro.

Bani din poze cu iStockPhoto

iStockPhoto

iStockPhoto este un alt site unde puteți vinde poze. Acesta este un serviciu Microstock creat de GettyImages, o agenție de fotografie americană de renume mondial, care vă permite să câștigați bani vânzându-vă fotografiile, veți primi un procent din vânzări de 15%, care poate ajunge de până la 45% pentru colaboratori. Plata se face după ce ați strâns 100 de dolari.

Bani din fotografii cu Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock, un alt serviciu Microstock renumit (disponibil și ca aplicație pentru Android și iOS), care vă permite să vindeți fotografiile la prețuri cuprinse între 0,21 și 2,90 euro. Plata se face la sfârșitul fiecărei luni și nu este necesar atingerea unui prag minim prestabilit.

Acest serviciu online este foarte ușor de utilizat, va trebui să faceți un cont cu o adresă de e-mail la care aveți acces. Apoi veți primi un link de verificare, după ce ați verificat adresa de e-mail conectați-vă la contul vostru și puteți începe încărcarea imaginilor.

De menționat este faptul că nu ar trebui să pierdeți timpul dacă aveți de gând să încărcați imagini făcute la un șpriț, la covrigărie etc. Va trebui să încărcați imagini frumoase, reușite și de calitate.

Dacă căutați aplicații de recuperat pozele șterse din telefon, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect, în care am prezentat cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicații de recuperat poze șterse din telefon.