Program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online

Aveți poze frumoase dar vă deranjează scrisul pe ele? Nicio problemă puteți șterge scrisul din poze cu ajutorul unui program din lista de mai jos. Vom vorbi despre care este cel mai bun program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online.

cel mai bun program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online

În acest articol veți găsi câteva programe și aplicații de șters scrisul din poze. Aceste programe pot fi folosite cu ușurință chiar și de utilizatori mai puțin experți cu PC-ul. De asemenea, vom vorbi și despre servicii online de șters scrisul din poze care pot fi folosite foarte rapid și simplu.

Program de șters scrisul de pe poze

După cum am menționat mai sus, aveți posibilitatea să utilizați mai multe programe pentru a șterge scrisul din poze: în partea de jos a acestui articol veți găsi câteva dintre cele mai bune. Multe dintre ele sunt gratuite iar altele la plată, dar pot fi folosite pentru o perioadă de probă .

GIMP (Windows/macOS/Linux)

Program de șters scrisul de pe poze gimp

GIMP este un program complet gratuit considerat de mulți ca fiind cea mai bună alternativă gratuită la Photoshop și la multe alte programe de editat poze. Acesta integrează numeroase instrumente care îl face perfect pentru șters scrisul din poze.

Pentru download GIMP pe calculator, dați click pe acest link pentru a accesa pagina de download, dați click pe butonul roșu Download x.x.xx și, pe pagina care se deschide, dați click pe butonul Download GIMP x.x.xx directly. După terminarea descărcării, deschideți fișierul pe care l-ați obținut și instalați programul pe calculator.

Photo Stamp Remover (Windows)

Program de șters scrisul de pe poze Photo Stamp Remover

Așa cum este ușor de înțeles după numele său, Photo Stamp Remover este un program care a fost dezvoltat special pentru a vă permite să ștergeți scrisul și alte elemente din fotografii foarte ușor și rapid. Software-ul include un sistem inteligent de reconstrucție a imaginii care acoperă în mod natural spațiile care au fost deja scrise, permițându-vă să eliminați cu ușurință date, filigrane, logo-uri și așa mai departe. Programul poate fi folosit gratuit timp de 30 de zile, dar nu vă permite să  salvați proiectele. Pentru a elimina această limitare va fi necesară achiziționarea licenței începând de la 29,99 euro.

Pentru download programul Photo Stamp Remover pe calculator, dați click pe acest link, apoi pe pagina programului dați click pe butonul verde Download și așteptați descărcarea fișierului de instalare.

Photoshop (Windows/macOS)

Program de șters scrisul de pe poze photoshop

Într-un articol dedicat programelor de șters scrisul de pe poze, Photoshop trebuie menționat, un program pentru editarea fotografiilor, care vă permite să eliminați cu ușurință orice element nedorit prezent în fotografii prin intermediul mai multor unelte integrate în acesta.

După cum probabil știți, Photoshop este o un program făcut pentru profesioniștii care lucrează în grafică, publicitate, editarea fotografiilor etc. Programul este la plată, pentru folosirea lui trebuie să vă abonați la planul Adobe CC Photography, care începe de la 12,19 euro. Dar am o veste bună, puteți să testați funcționalitatea pentru o perioadă de probă de 7 zile fără să plătiți nimic. Pentru download versiunea trial la Photoshop pe PC sau pe Mac dați click aici.

Program de șters scrisul de pe poze online

Programele menționate nu v-au satisfăcut pe deplin? Ei bine, puteți încerca servicii online care pot fi utilizate direct din browser, puteți șterge scrisul de pe poze și alte elemente cu doar câteva click-uri.

Photopea

Photopea

Primul serviciu online pe care vă recomand să îl încercați este Photopea. Acesta este un serviciu web gratuit care poate fi utilizat și fără înregistrare și funcționează fără a instala pluginuri suplimentare în browser. Interfața sa este inspirată din Photoshop și, prin urmare, este destul de simplă de utilizat.

Pentru a șterge scrisul de pe poze cu Photopea, accesați site-ul oficial și, dați click pe (x) situat în partea din dreapta sus pentru a elimina mesajul de întâmpinare a serviciului, apoi dați click pe Open din meniul File (din partea stângă sus) pentru a selecta poza pe care doriți să o încărcați și să o editați.

Alte servicii de șters scrisul de pe poze online

adobe photoshop expres

Există și alte servicii online de șters scrisul de pe poze, în lista de mai jos veți găsi câteva dintre cele mai bune. Încercați-le și veți vedea că nu veți regreta.

  • Photoshop Express – este un serviciu online gratuit dezvoltat de Adobe, un fel de versiune online la Photoshop utilizată direct din browser, care integrează diferite instrumente pentru a edita fotografii și a șterge scrisul din ele. Vă permite să lucrați numai pe imagini în format JPEG și necesită Adobe Flash Player pentru a funcționa.
  • Editor Pixlr – este un site web pentru editarea fotografiilor.  Funcționează cu toate browserele, dar necesită Adobe Flash Player.

Aplicații de șters scrisul de pe poze

Mai jos veți găsi câteva aplicații de șters scrisul de pe poze. Aplicațiile le puteți descărca gratuit pentru Android (din Magazin Google Play) și pentru iPhone (din App Store).

  • Snapseed (Android / iOS) – această aplicație cunoscută pentru editarea  fotografiilor este dezvoltată de Google, oferă diferite instrumente care vă permit să ștergeți scrisul din poze.
  • Adobe Photoshop Fix (Android / iOS) – este o aplicație dezvoltată de Adobe, care încorporează câteva caracteristici ale versiunii desktop a Photoshop-ului (deși cu mai multe limitări), datorită cărora puteți să ștergeți scrisul din poze.
  • Pixlr (Android / iOS) – este o aplicație gratuită care vă permite să ștergeți scrisul de pe poze folosind mai multe instrumente și efecte.

 

Dacă căutați aplicații de făcut videoclipuri cu poze pe Android sau iPhone, puteți utiliza aplicația InShot sau KineMaster. Lista completă cu aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone o găsiți într-un articol separat.

Comments 1

  • Parerea mea cel mai bun serviciu online care sterge scrisul de pe poze este Photoshop Express nu te mai chinui cu programe sa le instalezi. Am avut si Photoshop instalat dar e greu, cel mai simplu astea online iti faci treaba rapid.