Program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online

Aveți poze frumoase dar vă deranjează scrisul pe ele? Nicio problema puteți șterge scrisul din poze cu ajutorul unui program din lista de mai jos. Vom vorbi despre care este cel mai bun program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online.

Program de șters scrisul de pe poze pe PC sau online

În acest articol o să enumăr câteva programe foarte utile de șters scrisul din poze. Aceste programe pot fi folosite cu ușurință chiar și de utilizatori mai puțin experți cu PC-ul. Apoi spre final vom vorbi, de asemenea, despre unele servicii online și unele aplicații mobile de șters scrisul din poze care pot fi folosite dacă este necesar.

Program de șters scrisul de pe poze

După cum am menționat mai sus, aveți posibilitatea să utilizați mai multe programe pentru a șterge scrisul din poze: în partea de jos a acestui articol veți găsi câteva dintre cele mai bune. Multe dintre ele sunt gratuite iar altele la plată , dar pot fi folosite pentru o perioadă de probă .

GIMP (Windows/macOS/Linux)

Program de șters scrisul de pe poze gimp

GIMP este un program complet gratuit considerat de mulți ca fiind cea mai bună alternativă gratuită la Photoshop și la multe alte programe de editat poze. Acesta integrează numeroase instrumente care îl face perfect pentru șters scrisul din poze .

Pentru a instala GIMP pe computer, faceți clic aici pentru a vă conecta la pagina de descărcare, apăsați butonul roșu Download x.x.xx și, în pagina care se deschide, faceți clic pe butonul Download GIMP x.x.xx directly. După terminarea descărcării, deschideți fișierul pe care l-ați obținut și finalizați configurarea urmând expertul care apare pe ecran.

Photo Stamp Remover (Windows)

Program de șters scrisul de pe poze Photo Stamp Remover

Așa cum este ușor de înțeles cu numele său, Photo Stamp Remover este un program care a fost dezvoltat special pentru a vă permite să ștergeți scrisul și alte elemente din fotografii foarte ușor și rapid. Software-ul include un sistem inteligent de reconstrucție a imaginii care acoperă în mod natural spațiile în care au fost deja scrise, permițându-vă să eliminați cu ușurință date, filigrane, logo-uri și așa mai departe. Software-ul poate fi folosit gratuit timp de 30 de zile, dar nu vă permite să vă salvați proiectele; pentru a elimina această limitare va fi necesară achiziționarea licenței începând cu 29,99 euro.

Pentru a instala programul Photo Stamp Remover pe computer, mergeți la site-ul său, apăsați butonul verde Download și așteptați descărcarea fișierului de instalare.

Photoshop (Windows/macOS)

Program de șters scrisul de pe poze photoshop

Într-un articol dedicat programelor de șters scrisul de pe poze, Photoshop trebuie menționat, un program de editarea fotografiilor foarte faimos, care vă permite să eliminați cu ușurință orice element nedorit prezent în fotografii prin intermediul mai multor unelte integrate în acesta.

După cum probabil știți, Photoshop este o un program făcut pentru profesioniștii care lucrează în lumea grafică, publicitate, editarea fotografiilor etc. Programul este la plată, pentru folosirea lui, trebuie să vă abonați la planul Adobe CC Photography, care începe de la 12,19 euro. Dar am o veste bună puteți să vă testați funcționalitatea pentru o perioadă de probă de 7 zile fără să plătiți nimic.Pentru a descărca versiunea trial la Photoshop pe PC sau pe Mac clic aici.

Program de șters scrisul de pe poze online

Programele de mai sus nu v-au satisfăcut pe deplin? Aruncați o privire asupra celor prezentate mai jos: sunt servicii online care pot fi utilizate direct din browser, puteți șterge scrisul de pe poze și alte elemente cu câteva clicuri.

Photopea

Program de șters scrisul de pe poze online Photopea

Prima soluție online pe care recomand să o încercați este Photopea: o aplicație web gratuită care poate fi utilizată și fără înregistrare și funcționează fără a instala pluginuri suplimentare în browser. Interfața sa este în mod clar inspirată din Photoshop și, prin urmare, este destul de simplă de utilizat.

Pentru a șterge scrisul de pe poze cu Photopea, mergeți la pagina de Internet și, apăsați pe (x) situat în partea din dreapta sus pentru a elimina mesajul de întâmpinare a serviciului apoi selectați Open din meniul File (din partea stângă sus) pentru a selecta poza pe care doriți să o încărcați și să o editați.

Alte soluții utile pentru șters scrisul de pe poze online

Program de șters scrisul de pe poze online adobe photoshop expres

Există și alte servicii online de șters scrisul de pe poze, cum ar fi cele enumerate mai jos. Încercați-le și veți vedea că acestea vor fi foarte utile .

  • Editorul Photoshop Express – este un serviciu gratuit dezvoltat de Adobe, un fel de versiune on-line la Photoshop utilizată direct din browser, care integrează diferite instrumente pentru a edita fotografii și a șterge scrisul din ele . Vă permite să lucrați numai pe imagini în format JPEG și necesită utilizarea Adobe Flash Player pentru a funcționa.
  • Editor Pixlr – este o aplicație Web pentru editarea fotografiilor care oferă o interfață grafică și instrumente care se aseamănă foarte mult cu funcționarea software-ului „tradițional” de editare a fotografiilor.  Funcționează cu toate browserele , dar necesită utilizarea la Adobe Flash Player.

Aplicații de șters scrisul de pe poze

Mai jos vedem unele aplicații care sunt în gradul  să șteargă scrisul de pe poze . Uitați-vă la aplicațiile listate mai jos, încercați-le și alegeți pe cele care vi se potrivesc cel mai bine nevoilor voastre.

  • Snapseed (Android / iOS) – această aplicație populară de editare a fotografiilor, dezvoltată de Google, oferă diferite instrumente care vă permite să  ștergeți scrisul din poze.
  • Adobe Photoshop Fix (Android / iOS) – este o aplicație dezvoltată de Adobe, care încorporează câteva caracteristici ale versiunii desktop a Photoshop-ului (deși cu mai multe limitări, din motive evidente), datorită cărora puteți să ștergeți scrisul din poze.
  • Pixlr (Android / iOS) – este o aplicație gratuită care vă permite să ștergeți scrisul de pe poze folosind mai multe instrumente și efecte.

 

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone avem un articol aici. Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *