Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone

Doriți să faceți un montaj video frumos cu toate pozele pe care le-ați făcut în vacanță, astfel încât să le puteți arăta mai ușor prietenilor? Mi se pare o idee fantastică. Dar nu aveți PC-ul la îndemână și doriți să faceți totul direct de pe smartphone sau tabletă? Nu este nici o problemă, pur și simplu alegeți de mai jos ce aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone sunt pentru preferința voastră.

Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone

Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone există pentru toate gusturile și pentru toate nevoile: de la cele mai esențiale care vă permit să creați prezentări utilizând șabloane presetate, pană la cele mai complicate.

În ceea ce privește prețul, în majoritatea cazurilor sunt aplicații gratuite, dar există și la plată. Aici alegeți voi.

VivaVideo (pentru Android și iOS)

Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone Vivavideo

Prima aplicație pentru a face video cu poze este VivaVideo. Este compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS și include o mulțime de teme interesante pentru a crea prezentări impresionante. Descărcarea este gratuită, dar cu unele limitări.

Pentru a crea prezentări mai mult de 5 minute, sau eliminarea anunțurilor, chiar și a logo-ului VivaVideo din video și pentru exportarea unui video în format HD, trebuie să cumpărați versiunea completă a aplicației pentru 4,99 euro.

WeVideo (pentru Android și iOS)

Aplicații pentru a face video cu poze WeVideo

WeVideo este o altă aplicație pentru a face video cu poze disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Puteți să o descărcați și să o utilizați gratuit, dar, ca și aplicația pe care am menționat-o mai sus, aceasta arată logo-ul lor pe video. Pentru a elimina și a debloca utilizarea de melodii și teme suplimentare, trebuie să faceți un abonament de 3,99 euro pe an.

Pentru a crea o prezentare cu WeVideo, tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația, să mergeți la ecranul principal (My edits) și să apăsați butonul Create situat în partea dreaptă sus. Apoi atingeți butonul (+), selectați pozele și videoclipurile pe care doriți să le inserați în prezentarea voastră și apăsați pe Done pentru a le importa în editorul WeVideo.

După ce ați terminat, aranjați pozele în ordinea preferată și alegeți personalizările pentru video. Apoi, mutați miniaturile pozelor în ordinea preferată și plasați-le pe pictograma baghetei magice pentru a alege tema de utilizat în prezentare. Temele marcate cu pictograma lacăt sunt disponibile numai pentru cei care are un abonament anual la aplicație.

După alegerea temei care va fi utilizată pentru prezentare, atingeți pictograma cu muzică pentru a selecta muzica pe care doriți să o utilizați pe fundal (puteți alege unele dintre melodiile incluse în WeVideo sau o melodie din telefon).

Odată ce ați obținut rezultatul final dorit, apăsați pictograma avionului din partea dreaptă sus și atingeți butonul Save pentru a exporta videoclipul în galeria dispozitivului.

Magisto (pentru Android și iOS)

Aplicații pentru a face video cu poze magisto

Într-un articol dedicat celor mai bune aplicații pentru a face video cu poze, este practic imposibil să nu menționăm Magisto. Este disponibil atât pentru Android cât și pentru iOS și este gratuit, astfel încât să puteți descărca și utiliza fără costuri, dar limitează numărul de poze care pot fi inserate în video la maximum 10 și durata totală a unui video în prezentări timp de până la 10 minute. Pentru a crea video cu poze mai lungi, trebuie să vă abonați la un abonament premium de 4,99 euro / lună sau 19,99 euro / an.

iMovie (pentru iOS)

Aplicații pentru a face video cu poze imovie

Dacă aveți un iPhone sau un iPad, trebuie să încercați iMovie. Este aplicația de editare video marca Apple. Aplicația este gratuită și este disponibilă exclusiv pentru iOS. Este foarte ușor de utilizat și vă permite să creați prezentări speciale cu poze, video și muzică pe fundal utilizând teme prestabilite confortabile.

Clips (pentru iOS)

Aplicații pentru a face video cu poze Clips

Clips este o aplicație nouă pentru a face video cu poze, aceasta aplicatie este oferită tot de compania Apple. Este doar pentru iOS, și are o interfață de utilizare deosebit de captivantă și intuitivă și este pentru realizarea de filmulețe scurte care pot fi imediat publicate pe rețelele sociale sau, trimise prietenilor.

Alte aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu au reușit să vă atragă atenția mai jos, puteți găsi alte aplicații utile pentru acest scop pe care le puteți găsi interesante.

  • InShot (pentru Android și  iOS) – Aceasta este o aplicație gratuită valabilă pentru a crea montaje video și foto cu conținut artistic. Este potrivită în special pentru creații rapide și de ultimă oră.
  • Adobe Premiere Clip (pentru Android și  iOS) – Este în esență versiunea mobilă la Adobe Premiere, celebrul software de editare video. Aplicația este gratuită, foarte simplu de folosit și include multe caracteristici interesante. Cu siguranța va ști cum să vă satisfacă .
  • CyberLink ActionDirector (pentru Android) – Aceasta este o aplicație fantastică care vă permite să creați video cu poze care aplică efecte artistice asupra acestora, inserând coloane sonore, titluri, efecte de tranziție și multe altele. Este gratuit, dar oferă un logo pe filmulețele generate și nu suportă rezoluția Full HD la 1080p. Pentru a elimina logo-ul și pentru a activa suportul Full HD, trebuie să achiziționați versiunea completă a aplicației pentru 4,59 euro sau să vizualizați anunțuri .
  • KineMaster (pentru Android) – Este una dintre cele mai bune aplicații pentru a crea colaje video din poze. Acesta poate fi descărcată și folosită gratuit, dar pune un logo pe filmele pe care le generează și include un magazin care vă permite să achiziționați efecte suplimentare, autocolante și stiluri de titluri. Pentru a elimina logo-ul și a avea acces la toate caracteristicile suplimentare, trebuie să vă înscrieți pentru un abonament de 3,56 euro / lună sau 28,46 euro / an. Funcționarea aplicației nu este foarte intuitivă, dar merită încercată.

Dacă aplicațiile enumerate mai sus nu v-au convins și credeți că tot mai ușor, sau simplu este de a face video cu poze pe PC avem un articol aici. Programe de făcut video cu poze pe PC sau online.