Program de făcut video cu poze pe PC sau online

Ați făcut o mulțime de poze în weekend sau în străinătate și acum doriți să profitați de ocazie pentru a crea un video frumos, cu efecte de tranziție și muzică pe fundal? O idee bună, puteți face acest lucru într-un mod foarte simplu. Din programele de mai jos cu siguranță o să găsiți un program de făcut video cu poze care să vă placă și să fie ușor de folosit.

Program de făcut video cu poze pe PC și online

Subiectul vă interesează, dar nu sunteți foarte practici, și vă este frică că nu puteți folosi programele pe care vi le voi arăta? Nu trebuie să vă faceți griji! Contrar aparențelor și de ceea ce credeți programele de făcut video cu poze, pe care urmează să le prezint pot fi folosite de toți fără nici un fel de problemă, chiar și de aceia care nu au mari cunoștințe cu PC-ul. Tot ce aveți nevoie este doar un calculator, și o conexiune la Internet (asta dacă doriți să faceți video cu poze online).

Program de făcut video cu poze pe PC

Dacă utilizați un PC cu Windows și căutați un program de făcut video cu poze , aruncați o privire asupra soluțiilor enumerate mai jos.

Windows Movie Maker

Program de făcut video cu poze pe PC și online Windows Movie Maker

Dacă aveți un PC cu Windows instalat și căutați un program de făcut video cu poze, vă sugerăm să acordați atenție la Windows Movie Maker. Aceasta este o aplicație gratuită de la Microsoft dedicată editării video. Acesta vă permite să editați, să tăiați și să aplicați efecte speciale tuturor formatelor principale de fișiere video. Deși scopul său principal este de a crea videoclipuri, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea video cu poze și muzică pe fundal.

Folosirea programului Windows Live Movie Maker pentru a face video cu poze și muzică este destul de simplu. Trageți pozele care vor fi folosite în video în fereastra principală a aplicației și adăugați toate efectele de tranziție și melodiile dorite. Rezultatul final poate fi salvat pe computerul vostru sau trimis online direct pe Facebook sau YouTube.

Windows Live Movie Maker este doar pentru Windows, este gratuit și face parte din pachetul Windows Essentials.

DVD Slideshow GUI

Program de făcut video cu poze pe PC și online DVD Slideshow GUI

Printre programele pentru a face video cu poze pentru sistemele de operare Windows vă sugerez să luați în considerare, GUI slideshow DVD. Este ușor de înțeles din numele în sine, este o aplicație gratuită pentru PC care vă permite să creați DVD-uri pornind de la poze și fișiere video.

Programul este foarte ușor de utilizat și suportă toate formatele de fișiere media. Acesta vă permite să creați prezentări spectaculoase și multe efecte chiar și, muzică pe fundal.

DVD Slideshow GUI este pentru Windows și este un program gratuit. Pentru a descărca DVD Slideshow GUI pe computer, faceți clic aici.

PhotoFilmStrip

Program de făcut video cu poze pe PC și online PhotoFilmStrip

PhotoFilmStrip este un mic program capabil să efectueze perfect scopul în cauză și capabil să dea rezultate cu adevărat spectaculoase: slideshow-uri cu muzică pe fundal și alte efecte care pot fi salvate pe PC ca Video CD, Super Video CD, DVD, chiar și video de înaltă definiție.

PhotoFilmStrip este un program gratuit pentru sistemele de operare Windows. Pentru a descărca programul PhotoFilmStrip pe calculator , faceți clic aici.

Program de făcut video cu poze pentru macOS

Folosești un Mac? Nu este o problemă, și tu poți crea video cu poze ca și utilizatori de PC-uri Windows.

iMovie

Program de făcut video cu poze pe PC și online iMovie

iMovie  este cel care poate fi considerat cel mai bun și mai complet program de făcut video cu poze .

Programul este ideal pentru a face prezentări, dar include și câteva caracteristici interesante și avansate care permit utilizatorilor un pic mai experimentați de a obține rezultate finale de o calitate excelentă. Aplicația combină o interfață utilizator extrem de intuitivă cu un set bogat de caracteristici avansate și efecte speciale.

Puteți găsi iMovie direct pe calculatorul vostru accesând Aplicații sau îl puteți descărca făcând clic aici.

Program de făcut video cu poze online

Există, de asemenea, soluții de facut video cu poze care pot fi utilizate direct online, din browser, fără a instala nimic pe computer. Iată câteva dintre cele mai interesante.

Kapwing

Program de făcut video cu poze pe PC și online Kapwing

Kapwing este o soluție simplă și imediată care vă permite să creați video din poze. Nu necesită înregistrare și nu necesită instalarea de software suplimentar pe PC. Singurele sale limitări sunt imposibilitatea de a adăuga muzică pe fundal videoclipurilor generate și prezența unui logo pe videoclipurile de ieșire, dar poate fi eliminat prin plata  de 6$ .

Pentru a crea video cu poze cu Kapwing, mergeți la această pagină  și faceți clic pe butonul Get started pentru a accesa editorul și apoi pe butonul Upload file pentru a selecta pozele care urmează să fie transformate în video. Apoi, utilizați mouse-ul pentru a aranja imaginile în ordinea preferată și utilizați comenzile din bara din stânga pentru a ajusta preferințele de prezentare care urmează să fie create.

Sharalike

Program de făcut video cu poze pe PC și online Sharalike

Dacă intenționați să faceți un slideshow cu poze și muzică, încercați Sharalike, care este, de asemenea, gratuit, dar aplică un logo la ieșirea video. Pentru folosire mergeți, la pagina principală, faceți clic pe butonul Get started și alegeți dacă doriți să vă înregistrați prin e-mail sau să vă logați cu Facebook.

După ce v-ați înregistrat, dați clic pe butonul Create an album pentru a crea un album și a încărca pozele pentru a fi utilizate în video. După acest pas, selectați albumul pe care tocmai l-ați creat, aranjați pozele în ordinea preferată și faceți clic pe butonul Smart Show (dreapta sus) pentru a alege stilul de utilizat pentru prezentarea voastră.

În cele din urmă, dați clic pe Save, introduceți un nume și descriere pentru video și utilizați butoanele din bara laterală dreaptă (sub titlul Share) pentru a le distribui online.

Dacă ați găsit din cele enumerate un program de făcut video cu poze și ați rezolvat problema, poate vă interesează programe de compus muzică avem un articol aici despre acest subiect.Programe de compus muzică pe Windows, Mac, Android, sau iPhone.