Program de extras imagini din aplicații sau documente

Program de extras imagini din aplicații sau documente. Se întâmplă uneori să aveți de-a face cu documente care conțin un număr mare de imagini și trebuie să le salvați separat.

Program de extras imagini din aplicații sau documente

Pentru a face acest lucru este necesar să acționăm pe fiecare imagine, o procedură care, oricât de simplă ar fi ea, poate fi foarte plictisitoare.

Pentru a simplifica această operație este posibil utilizarea unui program special, cum ar fi deJPEG.

Acesta este un program, complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți), care vă permite să extrageți imagini din documente și aplicații și să le salvați ca elemente separate.

Programul poate acționa pe diferite tipuri de fișiere, cum ar fi fișierele Microsoft Word (DOC și DOCX) și fișierele EXE, dar vă permite să extrageți numai imaginile în format JPEG.

După descărcare, rulați programul, apoi pur și simplu faceți clic pe File Analyze în fereastra programului, alegeți fișierul pe care doriți să acționați și așteptați ca software-ul să finalizeze procesul de extragere, așa cum se vede în screenshot-ul de mai sus de la începutul acestui articol.

Programul analizează automat fișierul selectat și extrage imaginile conținute în el, apoi arhivându-le în aceeași folder cu cel a documentului original sau a aplicației.

Odată ce procesul de extragere este finalizat, programul vă oferă informații despre numărul total de imagini extrase.

Pentru a descărca acest program de extras imagini din aplicații sau documente, conectați-vă la site-ul softpedia, și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Dacă cautați un program care să vă ajute să faceți documente PDF din poze, avem un articol despre acest subiect aici. Program de făcut PDF din poze JPGasPDF.

Pentru cei care doresc un program de pus watermark pe poze, avem un articol aici. Program de pus watermark semnătură pe poze.