Program de făcut PDF din poze JPGasPDF

Program de făcut PDF din poze. Dacă sunteți în căutarea unui program de făcut PDF-uri din poze, sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre un program care vă permite să creați un album cu pozele voastre din calculator în format PDF.

Program de făcut PDF din poze JPGasPDF

Programul despre care vom vorbi se numește JPGasPDF. Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să creați documente PDF din imagini în format JPEG.

Programul are o interfață de utilizator simplă și ușor de folosit, se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol. Pentru a crea un document PDF din poze trebuie să rulați programul, apoi să faceți clic pe butonul Add…, selectați imaginile pe care doriți să le adăugați în PDF și apoi faceți clic pe butonul Create… pentru a porni procedura de creare a fișierului PDF.

Imaginile vor fi apoi exportate într-un singur fișier PDF care va fi salvat în locația specificată de voi. Înainte de a crea fișierul PDF, imaginile selectate pot fi organizate și prin tragerea lor în ordinea dorită.

Înainte de a crea fișierul PDF, este posibil să eliminați toate sau unele imagini și să treceți la crearea unui fișier text care să fie încărcat în fereastra programului folosind butonul Load.

De menționat este faptul că programul JPGasPDF este portabil, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl instalați pe PC sau laptop pentru folosirea acestuia.

Pentru a descărca acest program de făcut PDF din poze, conectați-vă la site-ul downloadcrew, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă căutați un program care deschide PDF-uri, avem un articol despre acest subiect aici. Program pentru deschidere PDF pe PC sau laptop.