Program de pus watermark semnătură pe poze

Program de pus watermark semnătură pe poze. Dacă aveți fotografii și doriți să puneți semnătură sau un logo pe ele sunteți în locul potrivit. Vom vorbi despre un program care vă ajută să faceți acest lucru foarte ușor și simplu. Programul este ușor de folosit și nu necesită mari cunoștințe pentru PC, deci poate fi folosit și de utilizatori noi de PC-uri sau laptopuri.

Program de pus watermark semnătură pe poze

Programul despre care vom vorbi se numește Bytescout Watermarking, acesta este un program gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să puneți semnături pe poze, prin intermediul unui text sau al unui logo personalizat de voi. De asemenea programul vă permite să puneți un watermark pe o poză sau pe mai multe simultan.

Programul are o interfață de utilizator foarte simplă și foarte ușor de folosit, puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Când folosiți programul, puteți selecta o singură imagine, mai multe simultan sau chiar foldere întregi. Imaginile selectate vor fi afișate într-o listă în partea stângă în fereastra programului. De asemenea dacă faceți clic pe o imagine selectată din listă programul vă va oferi o previzualizare a acesteia.

După ce ați selectat pozele dorite, faceți clic pe butonul Next, apoi veți vedea toate presetările, și le puteți modifica după plăcerea voastră. Când ați terminat cu setările, va trebui să faceți din nou clic pe Next, apoi să selectați un folder unde pozele for fi salvate. Puteți alege și formatul de ieșire alegând din JPEG, PNG, TIF, GIF și BMP.

Trebuie specificat faptul ca programul este și într-o versiune la plată, care include mai multe caracteristici suplimentare.

Dacă doriți să folosiți acest program de pus watermark, semnătură pe poze, conectați-vă la site-ul Bytescout și faceți clic pe butonul GET THE APP. Pe pagina care se deschide cautați Image Watermarking, apoi faceți clic pe Direct download (EXE, 2.1MB).

Pentru a crea un slideshow din imagini, avem un articol aici. Program de făcut slideshow din 172 de efecte diferite.