Program de citit și vizualizat PDF-uri

Program de citit și vizualizat PDF-uri. Dacă sunteți în căutarea unui program de citit și vizualizat PDF-uri care poate efectua anumite caracteristici suplimentare și dacă nu ați găsit încă unul care să vă satisfacă pe deplin nevoile, atunci Genius PDF poate fi exact ceea ce căutați.

Genius PDF este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să vizualizați rapid documentele în format PDF, și în ciuda numelui, permite de a efectua aceeași operație și cu multe alte formate de fișiere, cum ar fi EPUB, CBR și CBZ.

Cu Genius PDF, pe lângă posibilitatea de a vizualiza PDF-urile, puteți deschide și cărțile electronice sau benzi desenate.

Pe lângă faptul că vă permite să deschideți formate de fișiere cum ar fi cele menționate mai sus, Genius PDF vă permite, de asemenea, să vizualizați DJVU, CBR, CBZ, PNG, JPEG, BMP și TIFF.

În cazul la PDF-uri, puteți mări, micșora, căuta text, să faceți captură de ecran și să deschideți fișiere direct din meniul Adobe Reader.

Din meniul View este posibil să comutați la modul ecran complet, să activați afișarea la bara de instrumente și să rotiți documentul deschis.

Printre alte caracteristici interesante la program se numără și funcția de citire MOBI, în momentul în care citiți cărți electronice transformă interfața, ca să nu vă distrageți atenția în timp ce citiți.

Programul are o interfață de utilizator curată simplă și elegantă, deja se poate vedea acest lucru, în imaginea de la începutul acestui articol.Pentru a descărca acest program de citit și vizualizat PDF-uri, dați click pe acest link, pe pagina programului dați click pe butonul download.

Dacă doriți să extrageți imagini din documente PDF, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Extrage imagini din documente PDF cu Image Extractor.