Manager de fișiere cu panou dublu și funcții suplimentare

Manager de fișiere cu panou dublu și funcții suplimentare. Programe alternative pentru Windows Explorer pentru a accesa fișierele și pentru a le organiza, sunt multe pe internet dar și pe site-ul nostru.

Manager de fișiere cu panou dublu și funcții suplimentare

Cu toate acestea, dacă programele cunoscute de voi nu au îndeplinit nevoile pe deplin, și încă sunteți în căutarea unui manager de fișiere suplimentar, puteți încerca programul Saladin.

Acesta este un program complet gratuit, open source și ușor de utilizat, fără probleme, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți), acesta prezintă o fereastră împărțită într-un panou dublu, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, programul vă permite să gestionați cu ușurință fișierele și să le transferați imediat dintr-un dosar în altul.

De asemenea, programul are mai multe caracteristici suplimentare, cum ar fi integrarea Windows shell, un vizualizator de fișiere interne, un instrument pentru a comprima fișiere, și abilitatea de a vă conecta la un server FTP.

Toate aceste caracteristici sunt accesibile din bara din partea de sus din fereastra programului.

Cea mai interesantă caracteristică a programului Saladin, este capacitatea de a gestiona fișierele pe două panouri diferite deschise simultan, de exemplu, mai multe foldere unul lângă altul.

Pentru fiecare panou există o bară de navigare care vă permite să vizualizați conținut diferit.

Iar pentru fiecare fișier sau folder afișat de Saladin, pot fi obținute detalii cum ar fi dimensiunea și data creării, și pot fi afișate atributele.

Pentru a descărca acest manager de fișiere cu panou dublu și funcții suplimentare, conectați-vă la site-ul saladin și faceți clic pe Windows 32-bit sau Windows 64-bit. Acest lucru va depinde de sistemul vostru de operare.

După ce descărcarea managerului de fișiere este finalizată, faceți dublu clic pe saladin-1.0-win_x86.exe, și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă acest manager de fișiere nu este pe placul vostru, puteți încerca altul, după cum am menționat deja la începutul acestui articol, pe internet sunt multe managere de fișiere. Un alt articol despre acest subiect avem aici. Manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni.

Iar dacă căutați un manager de parole pentru Windows, citiți acest articol. Manager de parole pentru Windows 10/8/7 nu Android.