Manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni

Manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni. Chiar dacă pe Windows este posibil gestionarea fișierelor utilizând Explorer, în anumite circumstanțe poate fi foarte util să aveți la dispoziție un instrument suplimentar, datorită căruia puteți acționa și mai eficient.

Manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni

Dacă căutați un program pentru acest lucru, puteți încerca să folosiți Unreal Commander.

Acesta este un program complet gratuit ce poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care este configurat pentru gestionarea fișierelor și, de asemenea, pentru cea a dosarelor.

În fereastra programului Unreal Commander este atașat un panou dublu,se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, ceea ce vă ajută să faceți gestionarea fișierelor un joc pentru copii.

În partea de jos a ferestrei există, de asemenea, o serie de comenzi care vă permite să efectuați rapid sarcini comune cum ar fi copierea fișierelor și a folderelor, crearea de directoare noi și multe altele. Unreal Commander încorporează de asemenea o mulțime de setări și opțiuni utile pentru acest scop.

Unreal Commander face posibilă acționarea pe fișiere prin redenumirea acestora, împărțirea sau sincronizarea în diferite foldere etc. De asemenea programul oferă utilizatorilor un client FTP și un instrument pentru a-și proteja parolele.

Acest program este caracterizat printr-o interfață de utilizator simplă și foarte ușor de utilizat, deci nu necesită mari cunoștințe pentru folosirea acestui program.

Pentru a descărca acest manager de fișiere pentru Windows cu multe opțiuni, conectați-vă la site-ul x-diesel, și faceți clic pe Download installer 64/32-bit.

Dacă doriți să convertiți fișiere exe in Msi, avem un articol despre acest subiect aici. Cum se poate converti fișiere Exe în Msi.