Cum se poate converti fișiere Exe în Msi

Cum se poate converti fișiere Exe în Msi. Programele pentru Windows sunt disponibilie în două formate diferite, EXE și MSI. Formatul EXE este cel mai răspândit, formatul MSI este de obicei utilizat pentru instalarea programelor bazate pe Microsoft Windows Installer.

Cum se poate converti fișiere Exe în Msi

Cu MSI se efectuează o instalare curată, care vă permite să eliminați programul și toate fișierele într-un mod simplu.

Luând în considerare acest lucru, este posibil ca unii utilizatori să fie nevoiți să convertească fișierele EXE în MSI. Pentru a realiza această operațiune într-un mod simplu, pentru acest lucru este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special, cum ar fi Exe To Msi Converter Free.

Acesta este un program complet gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să executați fără probleme aceste operații și oferă, de asemenea, posibilitatea de a adăuga parametrii liniei de comandă la fișierul MSI care va fi creat.

Software-ul are o interfață de utilizator foarte simplă, deja se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Fereastra principală are, în partea superioară, două cutii de instrumente prin care, se specifică fișierul EXE care trebuie convertit și se indică argumentele liniei de comandă personalizate pentru instalare.

După selectarea fișierului EXE, se afișează informațiile referitoare la acesta. Pentru a porni procesul de conversie, este suficient să faceți clic pe butonul Build MSI.

Odată ce conversia este completă, apare o fereastră pop-up de confirmare. Fișierul MSI creat este salvat în același director sursă ca fișierul EXE.

Acum știți cu ce și cum se poate converti fișiere Exe în Msi. Pentru a descărca programul pe calculator, conectați-vă la site-ul cnet.com și faceți clic pe butonul Download Now, situat în partea stângă sus pe pagina.

Posibil că Exe To Msi Converter Free, nu este compatibil cu Windows 10 merge pe sistemele Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8.

Dacă doriți să vedeți parolele salvate la rețelele Wireless, avem un articol care explica acest lucru aici. Cum vezi parolele salvate la rețelele wireless pe PC.