Cum vezi parolele salvate la rețelele wireless pe PC

Cum vezi parolele salvate la rețelele wireless pe PC. Se întâmplă de multe ori să uitați parola la una dintre rețelele Wi-Fi la care vă conectați de obicei.

Cum vezi parolele salvate la rețelele wireless pe PC

Desigur, informațiile pentru a accesa o rețea wireless specifică pot fi salvate pe computer și conexiunea se face automat de fiecare dată, dar dacă aveți nevoie să accesați rețeaua cu un dispozitiv nou, ar putea fi o problemă acest lucru.

Pentru a face față acestei situații, puteți utiliza un program special cum ar fi SterJo Wireless Passwords.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care odată folosit începe să scaneze Pc-ul și oferă informații despre toate rețelele fără fir la care a fost și este conectat calculatorul.

După scanare, SterJo Wireless Passwords indică numele rețelei, parola asociată, tipul de autentificare și criptarea utilizată, deja se poate vedea acest lucru în imaginea de mai sus de la începutul acestui articol.

Parolele găsite pot fi copiate în clipboard făcând clic dreapta pe o rețea și selectând opțiunea Copy Selected Password din meniul contextual afișat.

Informațiile despre o anumită rețea pot fi de asemenea salvate într-un fișier text cu un singur clic. De fapt, din bara de instrumente a software-ului este suficient să faceți clic pe butonul Save care vă permite să salvați fișierul TXT.

Trebuie remarcat faptul că programul SterJo Wireless Passwords este disponibil și în format portabil (adică fără a fi nevoie să îl instalați pentru folosirea acestuia!). Pentru a descărca acest program pentru a vedea parolele salvate la rețelele wireless pe PC, va trebui să vă conectați la site-ul oficial al programului, apoi pe pagină la sfârșit alegeți versiunea dorită și clic pe Download.

Dacă doriți să ascundeți mesajele text în imagini BMP, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Ascunde mesajele text în imagini BMP.