Mai multe like-uri pe Instagram (aplicații și sfaturi utile)

Cum să strângi mai multe like-uri pe Instagram, aplicații și sfaturi utile. În acest articol vom vorbi despre cum puteți obține mai multe like-uri pe Instagram.

Mai multe like-uri pe Instagram (aplicații și sfaturi utile)

Dacă vă întrebați cum să obțineți mai multe like-uri pe Instagram pentru că doriți să creșteți numărul interacțiunilor din postările pe care le postați, ar trebui să știți că, dacă citiți în continuare acest articol, veți găsi câteva sfaturi despre cum să atingeți acest obiectiv. În mod clar, acestea nu sunt formule magice: pentru a avea succes pe Instagram, trebuie să țineți cont de mai multe lucruri, și să depuneți mult efort.

Mai multe like-uri pe Instagram

sfaturi pentru mai multe like-uri pe Instagram

Dacă vă întrebați cum să obțineți mai multe like-uri pe Instagram, trebuie să știți că avem mai multe sfaturi pentru acest lucru. În acest articol veți găsi câteva sugestii generale care vă vor permite să obțineți mai multe like-uri de la utilizatorii rețelei de socializare.

Publică conținut de calitate

Publică conținut de calitate

Dacă intenția voastră este de a atrage atenția publicului, obținând un număr mai mare de like-uri, trebuie să creați mai întâi conținut de calitate, păstrând totodată o anumită constanță în publicare.

Pentru a putea face fotografii de calitate, aveți nevoie de echipamentul adecvat: un smartphone cu o cameră la nivel înalt pentru a fi asociat cu aplicații care permit controlul granular asupra parametrilor de fotografiere (de exemplu, Camera FV-5 pentru Android sau Halide pentru iOS) sau un aparat foto profesional.

În plus, nu trebuie să vă limitați la fotografii de calitate: este la fel de important să le modificați cu aplicații sau programe dedicate retușării fotografice, pentru a le înfrumuseța mai mult. De exemplu, ar trebui să încercați aplicații precum Snapseed (Android și iOS) sau VSCO (Android și iOS), care vă permit să retușați fotografiile într-un mod avansat și să includeți, de asemenea, filtre predefinite, pentru a face schimbări mai rapide. În ceea ce privește programele de editare foto, este esențial să cunoașteți utilizarea programelor precum Photoshop și GIMP.

Dacă, pe de altă parte, doriți să publicați videoclipuri, puteți utiliza instrumente de editare, cum ar fi Inshot (Android și iOS) sau Avidemux (Windows, macOS și Linux), care sunt, respectiv, unele dintre aplicațiile și programele pentru editarea videoclipurilor. Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone. Programe de editat video pentru PC.

De asemenea, nu uitați să profitați de toate caracteristicile Instagram, inclusiv de povești/Stories, deoarece conținutul publicat în această secțiune a aplicației este cel mai popular. De fapt, prin partajarea postărilor în Stories puteți ajunge la mai mulți utilizatori și aveți șansa de a obține mai multe like-uri. Pentru crearea poveștilor, puteți folosi aplicații care vă permit să creați colaje de fotografii și videoclipuri cu aspect profesional, puteți folosi aplicații cum ar fi Insta Story pentru Android și Made pentru iOS.

După cum am spus, este la fel de important să publicați conținut în mod consecvent. Din acest motiv, pentru a obține mai multe like-uri pe Instagram, trebuie să publicați conținutul în zilele și orele în care utilizatorii se conectează mai mult la Instagram. Nu știți care sunt orele și zilele în care publicul vostru este cel mai activ? Nu vă faceți griji, puteți afla activând funcția Instagram Insight.

Interacționează cu utilizatorii

Interacționează cu utilizatorii

Pentru a ajunge la un număr mai mare de like-uri pe Instagram, este la fel de important să interacționați cu alți utilizatori, în special, cu cei care vă urmăresc profilul.

Nu uitați să răspundeți întotdeauna la comentarii. Dacă cineva comentează fotografiile voastre, scrieți întotdeauna un răspuns: chiar și un simplu „mulțumesc pentru comentariul tău” poate face diferența. Dacă sunteți primul care este activ, veți stimula și alte persoane să participe la conversație și vă veți asigura că se dezvoltă o comunitate reală.

De asemenea, nu uitați să faceți publicul să participe la ceea ce faceți: cereți la followers sfaturi prin sondaje, sau în live-uri, pentru a înțelege ce conținut le plac. Pe scurt, încercați să faceți followerii să înțeleagă că opiniile lor sunt importante pentru voi și că, dacă vă răspund la întrebări, veți lua în serios părerea lor.

Dacă credeți că followerii voștri sunt interesați în mod deosebit de munca voastră, puteți începe colaborări. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, ați putea face fotografii împreună, pentru a le posta pe ambele profiluri, în acest fel, veți obține avantaje în like.

Pentru a ieși în evidență pe Instagram, trebuie să deveniți și o parte integrantă a comunității: nu vă puteți aștepta ca alții să interacționeze cu postările voastre, mai ales dacă voi nu faceți acest lucru. În plus, comentați postările altora într-un mod constructiv și participați la discuțiile care se dezvoltă în jurul celor mai populare fotografii.

Alte sfaturi pentru mai multe like-uri pe Instagram

Alte sfaturi pentru mai multe like-uri pe Instagram

Doriți mai multe sfaturi pentru a obține mai multe like-uri pe Instagram? În acest caz, aruncați o privire la sfaturile de mai jos.

  • Nu cumpărați like-uri și follower: dacă doriți să evitați pierderea credibilității față de cei care vă urmăresc și să interacționeze cu voi într-un mod natural, deoarece apreciază conținutul pe care îl postați, evitați să cumpărați like-uri și follower.
  • Nu folosiți bot: Instagram nu are legătură cu cei care folosesc bot și, în plus, aceste instrumente ar putea compromite securitatea contului. Acestea fiind spuse, nu folosiți bot, altfel puteți rămâne fără contul de instagram.
  • Îngrijiți profilul: acordați importanță profilului vostru de Instagram și vei vedea că interacțiunile utilizatorilor vor crește. Prin urmare, alegeți un nume de profil ușor de reținut, nu uitați să personalizați biografia, dar și să schimbați imaginea de profil din când în când.

Aplicații pentru mai multe like-uri pe Instagram

Aplicații pentru mai multe like-uri pe Instagram

Căutați aplicații pentru a obține mai multe like-uri pe Instagram? În acest caz, trebuie să știți că există aplicații gratuite, atât pentru Android, cât și pentru iOS, care vă pot ajuta să obțineți mai multe like-uri, de asemenea, nu uitați să utilizați hashtag-urile pentru descrierea postărilor. Hashtag-urile, de fapt, nu sunt altceva decât etichete cu ajutorul cărora este posibilă clasificarea fotografiilor pe Instagram și astfel facilitează căutarea publicului.

Cu aplicații precum Top Tags pentru Android și iOS, puteți identifica cu ușurință care sunt cele mai populare hashtag-uri în raport cu o anumită categorie de conținut, pentru a le copia și lipi în descrierea postării voastre.

Hashtag-uri pentru Instagram

Hashtag-uri pentru Instagram

Doriți să știți ce hashtag-uri să includeți în postări pentru a obține mai multe like-uri pe Instagram, dar preferați să nu descărcați alte aplicații pe dispozitiv? În acest caz, nu vă faceți griji. De fapt, puteți folosi site-uri web, cum ar fi Top-Hashtags și All-Hashtag, care vă permit să știți, în timp real, care sunt cele mai populare etichete legate de anumite categorii de conținut.