Programe de editat video pentru PC sau laptop

Programe de editat video pentru PC sau laptop. Nu știi care este cel mai bun program gratis pentru editare video? Cauți programe profesionale gratuite ca să editezi videoclipuri? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit, citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune programe gratuite pentru editarea videoclipurilor.

Cele mai bune si simple programe de editat video pentru PC sau laptop

Programele despre care vom vorbi pot fi folosite chiar și de cei mai puțin competenți în noile tehnologii, cu aceste programe puteți edita sau transforma videoclipurile în cele mai populare formate video cu doar câteva click-uri. Aceste programe sunt compatibile cu Windows, MacOS și, de asemenea, cu Linux, pe scurt, descărcați programul potrivit și treceți la editarea videoclipurilor.

Avidemux

Programe de editat video pentru PC sau laptop Avidemux

Avidemux intră pe deplin în lista celor mai cunoscute și apreciate programe gratuite de editare video. Acesta este un program care acceptă toate formatele majore de fișiere video (inclusiv AVI / DivX și MP4) și vă permite să le editați, să le tăiați și să le montați ușor.

Programul vă permite, de asemenea, să lucrați atât în modul direct stream (fără recompresie), fie în modul complet de procesare (cu recodare video). Avidemux este disponibil gratuit pentru sistemele de operare Windows, MacOS și Linux. Pentru a descărca Avidemux pe computer, faceți click aici.

Lightworks

Lightworks

Lightworks este un alt program excelent de editare video. Aceasta este soluția ideală pentru cei care caută un software pentru a crea și edita videoclipuri profesionale, dar fără costuri.

Printre funcțiile sale principale se numără toate cele de bază pentru editare video și altele rezervate pentru profesioniști. De asemenea, programul este disponibil și într-o versiune Pro la plată, care oferă caracteristici suplimentare cum ar fi exportarea videoclipurilor în format 1080p pentru YouTube și crearea conținutului stereoscopic.

Lightworks este gratuit în versiunea sa de bază, ca să spunem așa, și este compatibil cu Windows, MacOS și Linux. Pentru download Lightworks pe computer, faceți click aici.

VideoPad

Programe de editat video pentru PC sau laptop VideoPad

VideoPad este un alt program de editare video care ar trebui să îl luați în considerare. Acesta este un software proiectat pentru a fi extrem de ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Acesta vă permite să editați, să tăiați și să îmbinați videoclipuri foarte ușor, sau puteți aplica efecte de tranziție și coloane sonore personalizate pentru videoclipurile voastre.

VideoPad suportă toate formatele de fișiere video și chiar fotografii, în timp ce în ieșire este capabil să genereze fișiere pentru orice tip de dispozitiv sau serviciu online.

Programul este disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS, acesta este la plată, dar poate fi folosit într-o versiune gratuită de încercare care vă permite să testați toate funcțiile pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru download VideoPad pe computer, faceți click aici.

VirtualDub

Un alt program excelent care se încadrează pe deplin în această listă de programe gratuite de editare video este VirtualDub. Acesta este un software de tip open source și este portabil, care vă permite să editați video în format AVI / DivX și MPEG într-un mod foarte simplu și rapid și, desigur, gratuit.

Programul include multe filtre personalizabile și vă permite să tăiați cu ușurință video în format digital. Acesta permite funcționarea atât în modul de flux direct (fără recompresie), fie în modul complet de procesare (cu recodare video). De asemenea, vă permite să înlocuiți piesa audio originală din videoclipuri cu fișiere externe WAV/MP3.

VirtualDub este un program gratuit și este disponibil numai pentru sistemele de operare Windows. Pentru download VirtualDub pe computerul vostru, faceți click aici.

Free Video Dub

Programele gratuite de editare video menționate mai sus nu v-au atras atenția? Dacă răspunsul este nu puteți încerca programul Free Video Dub. Dacă nu ați auzit de acest program, trebuie să știți că este un program care vă permite să redimensionați rapid videoclipurile digitale fără a modifica calitatea originală.

Programul acceptă toate formatele video importante (* .avi, * .mpg, * .mp4, * .mkv, * .flv, * .3gp, * .webm, * .wmv) și nu necesită re-codarea videoclipurilor originale pentru a le salva după procesare. Când îl instalați, fiți atenți să deselectați instalarea programelor suplimentare cum ar fi: PC Mechanic și Opera Browser.

Free Video Dub este disponibil pentru sistemele de operare Windows, iar pentru download pe computer, faceți click aici.

Freemake Video Converter

După cum este ușor de înțeles, Freemake Video Converter nu este un program de editare video. De fapt, chiar dacă îl adăugăm în această listă de programe gratuite de editare video, este mai degrabă un excelent convertor video care oferă posibilitatea de a converti toate formatele principale de fișiere multimedia și de a aplica mici modificări videoclipurilor.

Programul vă permite să rotiți videoclipurile înainte de conversie, să le tăiați și să le adaugați subtitrări. Freemake Video Converter este disponibil gratuit numai pentru sistemele de operare Windows, iar pentru download pe computer, faceți click aici.

Alte programe de editat video

Dacă programele menționate mai sus nu v-au atras atenția, puteți încerca și alte programe de editat video. Mai jos veți găsi câteva programe pentru editarea videoclipurilor. Iar dacă doriți să descărcați un program, Google este prietenul vostru (numele programului + download).

  • iMovie (Mac)
  • Final Cut Pro
  • Windows Live Movie Maker
  • VirtualDubMod
  • AVS Video Editor
  • Wondershare Filmora
  • VSDC Free Video Editor
  • Machete Video Editor Lite

Dacă căutați aplicații de editat poze pe un telefon Android sau iPhone, avem un articol cu cele mai bune aplicații de editat imagini. Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone.